Ja keď som prvý krát počul o citrónovom pive..netváril som sa nadšene..pokiaľ som neochutnál Strašne mi zachutnalo a super sa pije Ako ste na tom vy? Radšej klasické pivo, alebo si vychutnáte aj Radlera? alebo poznáte aj iné chute piva niekde v zahr
Tiež mi klasické pivo nechutí - ak som náhodou aj niekedy chcela - znesiem Hoegaarden, čo tiež nie je klasické pivo, alebo leffe bruin, ktoré je tmavé, silné a sladšie.
Radler od Bažanta je niečo, čo si obľúbila aj moja polovička, čo je výsostný pivár, a aj keď tvrdí ako ostatní chalani tu, že to nie je pivo, ale na zahasenie smädu je to výborné. Mne chutí, pripomína mi povo a môžem ho piť celý deň Nie je taký horký ako pivo a okrem toho, milujem citróny.
Ja mám inú otázku - myslíte si, že k pivu tam je pridaná čisto iba citrónová šťava? Podľa mňa aspoň niečo ako limonáda (voda, citrón, cukor), lebo ja som si už robila 10° s citrónom, a nechutí to tak isto...Radler má jemnejšiu chuť, nie je horko-kyslý, ako je pivo s citrónom.
pivo som pil takmer denne ked otec robil v pube, v tedy som pil cierne, kalsicke a nealko...teraz normalne pivo uz nie. radsej radler alebo este cierne
alebo potom bayleys (viem ako sa to pise), alebo vajecny liker. ine nepijem! a to tiez len vynimocne. inak vina, sekty alebo sampanske
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
mam radsej chut normalneho piva
Tak som strašne šťastná, že toto jediné mi chutí Aj keď to z piva vraj nič nemá, už nie som taká nešťastná, že keď si všetci dajú pivo, ja nemôžem
Tiež mi klasické pivo nechutí - ak som náhodou aj niekedy chcela - znesiem Hoegaarden, čo tiež nie je klasické pivo, alebo leffe bruin, ktoré je tmavé, silné a sladšie.
Radler od Bažanta je niečo, čo si obľúbila aj moja polovička, čo je výsostný pivár, a aj keď tvrdí ako ostatní chalani tu, že to nie je pivo, ale na zahasenie smädu je to výborné. Mne chutí, pripomína mi povo a môžem ho piť celý deň Nie je taký horký ako pivo a okrem toho, milujem citróny.
Ja mám inú otázku - myslíte si, že k pivu tam je pridaná čisto iba citrónová šťava? Podľa mňa aspoň niečo ako limonáda (voda, citrón, cukor), lebo ja som si už robila 10° s citrónom, a nechutí to tak isto...Radler má jemnejšiu chuť, nie je horko-kyslý, ako je pivo s citrónom.
@h8u súhlasím
no okrem piva je v tom citrónová limonáda (voda,cukor, prírodná citrónová šťava) tak že tak nejako by malo chutiť keď to správne namiešaš
alebo potom bayleys (viem ako sa to pise), alebo vajecny liker. ine nepijem! a to tiez len vynimocne. inak vina, sekty alebo sampanske
Pivo nechutí, ale Radler je božský!
radšej si spravím doma riadny radler pivo+sprite
(baileys)