Dnes som si kupila chicken McNuggets s kari omackou, hranolkami a ladovym cajom. Tuto kombinaciu milujem. A este mam rada hermelinky ak maju a kuracie kridelka. Ale to mavaju len sezonne. Ano, je to nezdrave, ale velmi mi to chuti.
@azizi@4 tie wrapy su fajn, tam vlastne ani neni nic moc take strasne ani, mcchicken a cheeseburger, ine veci si tam ani nedavam ? tie sezonne syrceky som vzdy zboznovala, lebo proste ja som zavisla na syroch ? ale to neviem ci este byva, ak aj hej, nemala som uz roky
@luc.ka@5 dneska zrovna ako som tam bola, tak hermelinky nemali. Ale mali Finger food (syrove kolecka s liskami). Ani netusim, co su to lišky. Ja som sa ho pytala, ci to chuti ako hermelinky a on mi povedal ze nie, tak som si to nedala. Ale ja si aj tak myslim, ze to bude velmi podobne.
Tak ja som mala len raz v živote nejaký burger a nechutil mi vôbec, tak som to už neskúšala, ale často keď som s kamošom, tak sa tam ide najesť a vždy mi zoberie hranolky, a tie sa síce dajú, ale ja som zvyknutá na svoje domáce, takže tie z mcdonaldu by som si asi sama dobrovoľne nedala...
@luc.ka@11 tu som nemala, ale ja nemam rada kysle veci, tak to by mi nechutilo. Ja mam este celkom rada pikantnu a da sa relativne aj barbeque, ale tam dost citim paradajky, co mi vadi...
@r4ptor@17 Takeho cloveka snad ani nepoznam skus ochutnat aspon hranolky s nejakou omackou (odporucam kari) a k tej kari sa velmi hodia kuracie nugetky. Ked si vypitas Chicken McNuggets menu, tak mas v cene aj napoj a to vsetko.
inak nchpm, ako mozete pisat na to jedlo, ze je to srot, ked to robia z mega overenych a nezavadnych surovin akoze wtf podla mna tam na to dbaju viac nez v 99 % restauraciach, kde zerete
Minulý rok som bol v Prahe v KFC azda po prvýkrát a tiež som mal negatívnu skúsenosť. Kuracie kúsky mi nechutili tak veľmi a deep bol príliš silný a štipľavy. Zhrnuté a podčiarknuté - nie som vyznávač fast foodov a túto voľbu by som volil ako poslednú možnú možnosť.
3/10 za rychlost vybavenia a hranolky... hmm vo Viedni som prave jedol paprikove hranolky take vacsie, tie boli super, tu to zjavne este nedoslo.. a basic burgre chutia roky rokuce rovnako, davnejsie napriklad KFC a casto to zostane na zaludku, nic moc asi by trebalo poldeci domacej nech to stravi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
(Čo sa samozrejme stáva malokedy)
Z McDonald’s mi však voľakedy chutili twisty fries
inak nchpm, ako mozete pisat na to jedlo, ze je to srot, ked to robia z mega overenych a nezavadnych surovin akoze wtf podla mna tam na to dbaju viac nez v 99 % restauraciach, kde zerete
Ale žeby som tam mal chuť chodiť na obedy, tak to nie.
Ale raz som mala chicken burger a to som myslela, ze sa pogrcam nikdy viac
Syrova sezona to je nebicko