Dnes som jedol kokos, šťava chutila ako ťaví moč a dužina ako melonova šupka, ktorá spadla do záchoda. Boris Filan to ale pol hodiny v jeho Pálenici ospevoval. Tak čo? čo si o tom myslíte vy? :letim:
mozno si mal zly kokosovy orech , ta štava je taka sladka vacsinou a chutna. Sice neviem ako chuti ťaví moč ale asi máš skusenosti...
a potom ten kokos je dosť silny sám o sebe, idealne to jest s niecim, alebo zajedať.
tak kysele to nema byt urcite bolo to zkazene, tiez je to normalna vec, zle skladovanie, zla preprava, nieco sa tam pokazilo. Neni to sterilizovana konzerva ktora chuti vzdy tak isto
@miaja som si domyslel ako chuti z tvare beara gryllsa ked ho pil ( ne kecam bear ho nepil ) @tunnel my sme ho otvorili tak, ze jedna z tych ciernych skvrn na vrchu je len taka krehka, prelomim ju aj prstom a potom som spodok odrezal pilkou ( na zelezo ) a teraz v nom byva moj mysiak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a potom ten kokos je dosť silny sám o sebe, idealne to jest s niecim, alebo zajedať.
@tunnel my sme ho otvorili tak, ze jedna z tych ciernych skvrn na vrchu je len taka krehka, prelomim ju aj prstom a potom som spodok odrezal pilkou ( na zelezo ) a teraz v nom byva moj mysiak