milujem rukolu. ale nechápem, prečo je tá burina tak drahá. však to sa úplne v pohode pestuje a fakt je to burina, to vyhubí všetko iné naokolo. aj inú burinu
@tunidlo v pohode, zvládam si ju kúpiť. len sa rozčuľujem vždy nad tým, keď niečo takto finančne nadhodnotia. veď to rýchlo rastie, veľa toho je, furt sa množí, burina proste a stojí to, jak keby si si kupoval poniklec alebo čo.
nezvykneme ju kupovat, ani si neviem predstavit, kde by som ju pouzivala. ale ked som sa objavila na pizzi, bola dobra (nezjem na pizzi vsetko). raz som si zo zvedoavosti kupila balicek a same mi to az tak nechutilo, asi je to lepsie s niecim, len stale neviem s cim...pizzu si nezvyknem robit a chodim na nu len prilezitostne s niekym skor nez by som to sama iniciovala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
len ked ju citim uz ma napina
ale proste ked si dam dobry steak, tak k tomu jedine rukolova obloha na olivovom s cherry rajcinami
A nevedel som si predstaviť, ako môže byť taká jednoduchá zelinka taká hnusná
Ale odvtedy mi spolužiak gurmán dal ochutnať z nejakej pizze, kde bola aj rukola a tam to chutilo v pohode.
Kúpim ti, keď bude nabudúce v tescu zlacnená?
Podľa mňa by z teba mohla byť dobrá teta s rukolou na tržnici!
ale inak - rukola, cheddar, cherry paradajky, olivový olej a balsamico, to je krása
a k púpave mám neutrálny vzťah