no minule som pred bytovkou videla jedneho ako sa pomalicky spaciruje a rozmyslala som ze mu to urychlim a zjem ho..ale ked som uvazovala nad tym ako ho vyberem s tej ulity bez rozsliapnutia prislo mi ho luto a zlutovala som sa..dobre stacilo..nejdela som ale pocula som zevraj to je dobre
poznáte také že Ultimate Survival? Čo by ten chlapík dal za slimáky...konkrétne dnes som videla, ako vlastnoručne zarezal JAKA (to je polárne zviera, niečo ako sob), vycical mu z rany krv, zjedol jeho surovú pečeň a jeho vyrezané oko!
no napínalo ma teda dnes dosť...slimáky mi preto pripadajú ako lahôdka.
a konkrétna skúsenosť - jedla som ich 2x a v bylinkovej omáčke s cesnakom boli celkom mňam
Mne chutili do tej doby, pokiaľ som si myslel, že je to len syr. Ak mi povedali, že sú to slimáky, a toto vedľa malé chobotničky a né cestoviny s mäsom, tak ma prešla z prvoti chuť. Potom som sa cítil na veľkého gurmána a mám ich rád
milujem slimaky dokonca moj znamy ich vie perfektne pripravit ale pravdupovedieac mi dlho travalo pokial som sa to naucila jest a jem ich mozno tak RAZ za pol roka ked sa zasta
@7 co by on za to dal? on tam zere zaby a skorpiony a tvari sa, akoby mu to malo zachranit zivot a ked ho kamera nenataca, tak tam je normalne jedlo. ked sa nakrucanie skonci, vrtulnik ho okamzite prevezie do bezpecia a v najdrahsej restauracii sa nazerie do popuku.
keby som bol hladny urcite by som ho zjedol a nielen to zevraj zvierace oci obsahuju nespocetne mnoztvo proteinov a vody teda neakeho rôsolu a daju sa jest aj ked ostatne mäso toho dotycneho zvierata nieje pozivatelne ... asi si zalozim neaku rubriku AKO PREZIT
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
no napínalo ma teda dnes dosť...slimáky mi preto pripadajú ako lahôdka.
a konkrétna skúsenosť - jedla som ich 2x a v bylinkovej omáčke s cesnakom boli celkom mňam
Akurat to nevyhodu jednu,ked ich vsetky v celku seritee jednu po jednom,to bolo,brrr.
Mozno keby som ich zjedla tak ze by som ani netusila co jem