Napíšte tu prosím vás názvy nejakých chutných jedál ktoré sa dajú resp. ktoré by sa dali pripraviť do 15. minút.
Poprosil by som vás aby ste pridali aj postup na prípravu.
Ďakujem.
Citrónová šťava + olivový olej + kadejaké bylinky, do toho dáš lososa a necháš postáť (najlepšie cez noc).
Lososa opečieš na masle aaa hotovo...
+ zeleninový šalát k tomu
Ak ti nevadí, že sa bude marinovať celú noc... ale inak celé varenie trvá menej ako 15 minút
Plus kuracie prsia na hocijaký spôsob urobíš tiež do 15 minút...
kuracie prsia s ananásom a ryžou... dáš variť ryžu, nakrajaš prsia na kocky, hodíš na panvicu, opražíš, pridáš ananás na kocky + trochu šťavy z konzervy, čierne korenie, soľ, prikryješ a necháš chvíľu podusiť ... dovtedy sa ti aj ryža uvarí a myslím že do 15 - 20 minut sa zmestíš
zeleninový kuskus
nakrájame zeleninu podľa vlastného výberu (paradajka, reďkovka, paprika, mrkva, uhorka.....) na kocky. Kuskus dáme do nádoby, a zalejeme ho vrelou vodou v pomere 1:1. Do kuskusu pridáme trochu masla alebo olivového oleja, zmiešame so zeleninou a jedlo hotové
Na panvicu olej, a prasni do neho vajco. Vajco okoreníš, prípadne pridáš šunku. Potom len čakaj. Po nejakom čase vajco obráť dole hlavou. Keď je hotové, máš hemendex/volské oko.
bud sackove veci alebo prazenica , parky a podobne
@scimitar101 nechapem preco ma otacat vajco ? sak to sa spravi same aj z vrchu bez otocenia
@tasha5 to si asi este nevidela kripla ako som ja mne to aj 10 minut trva rozky mame v mrazaku ten musim rozmrazit otvorit pasteku rozkrojit rozok natriet + si spravit mlieko s grankom a medzitym sa este motam hore dole no 10 min. urcite
na panvici oprazis cibulu, sampinony, mrkvu, mladu cibulku (kukuricu, cuketu, hocico) a okorenis, tortillu potres hummusom (alebo co ti chuti), ulozis nan salat, na to vec z panvice, nejaku omacku ked chces, na to 3 platky paradajky (na to si davam este avokado) a zrolujes a mas burrito. ked si tam nedavam tofu tak mi to zabere do 15 minut a je to prva volba ked chcem nieco rychle
alebo leco, burger (sladka omacka, salat, paradajka, kysle uhorky, grilovane portobello/baklazan/hocico, cibula), hotdogy, mega lievance, rychla pizza na pite, sandwich, toasty, wrap s marinovanym tofu s cibulou a spenatom, cerstve letne rolky (sklenene rezance, koriander, little gem salat, mrkva, uhorka, klicky mungo, jarna cibulka - zabalit do ryzoveho papiera a namacat do nejakeho dipu); potom rozne huste zeleninove polievky, ktore su hotove hrozne rychlo, len rozmixujes so zemiakmi a mliekom/smotanou (ja davam ovsene mlieko) barsjaku zeleninu a okorenis, pridas zeleninovy bujon
este ma napada milion veci, ale uz sa mi viac nechce pisat
Zhodnot, ci chces vynalozit 15 min usilia na to, aby si sa udrzala pri zivote.
Strav tych 15 minut rozjimanim o zivotnom utrpeni.
Zostan hladna, lebo aj tak je vsetko napicu.
Tak to robim posledne tri tyzdne a moje vydavky na stravu su redukovane na menej ako tretinu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
noo fici,sk ponuka vselico,sleduj
Lososa opečieš na masle aaa hotovo...
+ zeleninový šalát k tomu
Ak ti nevadí, že sa bude marinovať celú noc... ale inak celé varenie trvá menej ako 15 minút
Plus kuracie prsia na hocijaký spôsob urobíš tiež do 15 minút...
nakrájame zeleninu podľa vlastného výberu (paradajka, reďkovka, paprika, mrkva, uhorka.....) na kocky. Kuskus dáme do nádoby, a zalejeme ho vrelou vodou v pomere 1:1. Do kuskusu pridáme trochu masla alebo olivového oleja, zmiešame so zeleninou a jedlo hotové
Da sa zmiešať s čímkoľvek podľa vlastne fantázie.
@scimitar101 nechapem preco ma otacat vajco ? sak to sa spravi same aj z vrchu bez otocenia
@tasha5 to si asi este nevidela kripla ako som ja mne to aj 10 minut trva rozky mame v mrazaku ten musim rozmrazit otvorit pasteku rozkrojit rozok natriet + si spravit mlieko s grankom a medzitym sa este motam hore dole no 10 min. urcite
alebo leco, burger (sladka omacka, salat, paradajka, kysle uhorky, grilovane portobello/baklazan/hocico, cibula), hotdogy, mega lievance, rychla pizza na pite, sandwich, toasty, wrap s marinovanym tofu s cibulou a spenatom, cerstve letne rolky (sklenene rezance, koriander, little gem salat, mrkva, uhorka, klicky mungo, jarna cibulka - zabalit do ryzoveho papiera a namacat do nejakeho dipu); potom rozne huste zeleninove polievky, ktore su hotove hrozne rychlo, len rozmixujes so zemiakmi a mliekom/smotanou (ja davam ovsene mlieko) barsjaku zeleninu a okorenis, pridas zeleninovy bujon
este ma napada milion veci, ale uz sa mi viac nechce pisat
Strav tych 15 minut rozjimanim o zivotnom utrpeni.
Zostan hladna, lebo aj tak je vsetko napicu.
Tak to robim posledne tri tyzdne a moje vydavky na stravu su redukovane na menej ako tretinu