Stáva sa Vám, že vám v rozhovore chce ten druhy poslať svoje sporoodeté fotky (resp. aj viac), napr. muži, že chcú ukázať ako športujú alebo pochváliť sa telom?
Ak áno, ako na to reagujete? Neriešite, zo zvedavosti si dáte poslať alebo aj niečo tomu člov
No nestalo sa mi to. Ak by sa chcela pochváliť telom žena tak nech posiela mne jedno, chlap radšej nie. Ak by som mal priateľku tak by som asi napísal, že radšej nie, nech neposiela žiadne také fotky. Chápem a viem, že by sa jej to nepáčilo keby mi iná žena poslala takéto fotky.
takto sa mi to nestava, iba obcas si niektori chlapi myslia, ze ked oni tuzia po mojich fotkach, tak aj ja po tych ich a poslu mi daku svoju foto, nie sporo odetu, ale svoju. ako na to reagujem? no, zalezi, ci si s dotycnym chcem pisat alebo ho mienim poslat do zadku... ked si chcem pisat, snazim sa najst na fotke nieco, co by som pochvalila alebo nereagujem... ked si pisat nechcem ja viem byt velmi zla
@darkestangel možnože len medzi tými 4 fotkami si mala hľadať 5 rozdielov. Možno to bola úloha. Ja neviem, vyretušovanie akné. tmavšie okraje fotky ...
Posielam si s ludmi fotky vselijakych picovin, nasich swagov a ksichtov medzi nimi, ale nijaku neocakavanu nahu fotku som teda este nedostala, a neocenila by som to veru.
akože ak mi má niekto posielať fotky aké má telo nevadí mi to, ak sú to dievčatá rád sa pozriem ... pokial sa však jedná o cvičienie som na to alergický, keď sa chce dotyčná osoba pochváliť vypracovaným telom, väčšinou to so slušnosti prijímem ale myslím si svoje
samozrehme, že je situacia iná ak by som mal priatelku ...
jeden chlapec mi zvykol posielat take fotky, boli sme vtedy da sa povedat kamarati najprv to bolo v pohode, ved kazdy sa rad pozrie na pekne telo ale ked mi zacal posielat tie fotky skoro po kazdom treningu tak akoo..zacalo to byt otravne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a kedysi kamarátka fotku hore bez, chcela nejakému... neviemkomu poslať a jej sa nedalo, reku nech pošlem ja
samozrehme, že je situacia iná ak by som mal priatelku ...
a keď sám od seba pošle..tak nič no
.........