Ahojte, mohli by ste mi neako pomosť? milujem jedno dievča už okolo 7mesiacov a odvtedy som nikoho nemal niekedy som bol casanova ale to dievča ma zmenilo ked som začal sňu chodiť ale potom sme sa z neakého dôvodu rozišli.. je moja jediná láska ku inej s
@wanted925
zvykaj si. poriadne ten pocit prežívaj a zvykaj si. je omnoho bežnejší a častejší ako pocit šťastia s druhou osobou, čím skôr si naňho zvykneš, tým lepšie.
@wanted925 musíš ju proste prinútiť s ňu chodiť... Chod za nu a na kolená a rozplac sa a: JA SA IDEM ASI ZABIŤ!!! zarev... Možno sa zlutuje alebo jej povec ze : prosím ta môžme sa porozprávať? Ona ze nemáme sa o čom jak v tých americkych filmoch a ty povieš ze: STOJ!!! Ona zastaví a potom povec naspamäť co sa naučis niečo ze: venuj mi aspoň trocha času, nedokážem bez teba žiť, prosím ta som ochotný spraviť to a to len nech ti dokážem lásku, potom jej daj ružu a ze: aj keď mi asi neodpustis, aspoň si ju vezmi...
A ona nato odpovie ze: Oh, Džony!!! Alebo jak sa volas a hodí sa ti okolo krku
Ak mas ty fakt 13 rokov tak sa tam staraj o svoje ulohy do skoly a o sport a podobne veci a nie dievcata omg ..... decka budu mat frajerky to sme ako dopadli ... deti sa maju este z hrackami hrat ..... od 17+ si hladaj dievca
poburenych komento v uz bolo dost, ved ked ju chces a zajtra ma narozky tak bud "chlap" a zrob nieco velke ne? nejake pekne romanticke gesto, darcek a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
zvykaj si. poriadne ten pocit prežívaj a zvykaj si. je omnoho bežnejší a častejší ako pocit šťastia s druhou osobou, čím skôr si naňho zvykneš, tým lepšie.
A ona nato odpovie ze: Oh, Džony!!! Alebo jak sa volas a hodí sa ti okolo krku
autorovi: vykašli sa na tie vety myslím že je to pičovina ....
(
Najlepší troll na birdzi aký tu kedy bol