tak napriklad moj detsky crush sa z casu na cas ozve a ked som v BA, tak chodime skoro kazdy den spolu na obed, obcas von. ale tam je to ozyvanie sa tak 50/50 a raz sme sa spolu nebavili asi 6 rokov
potom frajer, ale tak to je normalka, len ked sme pohadani, tak to robi tak fundovane
a potom mam takych 5-6 ludi, co sa vzdy ozvu, aj ked sa ja dlhsie neozvem
a potom mam @nespiacakraska , s ktorou sme si asi este ani nikdy neprestali pisat
Ľudia ktorým by som (myslím/dúfam) aj chýbala tých kontaktujem ja sama takže oni nemusia...a možno sa to len bojím vyskúšať a ostatní mi za to asi nestoja
Krásny rozdiel medzi chlapcami a dievčatami.
66 ku 33 v pluse pre baby a v mínuse pre chalanov.
Tak predsa bude ten graf o šťastí žien vs mužov v závislostibod veku pravdivý...
momentálne už asi dva roky trvá nesmierne netypické obdobie kedy sú dve osoby ktoré sa mi vcelku často (tak cca raz za týždeň) ozvú, inak mimo tohto obdobia to typicky býva 0.
je to zvláštne, na jednu stranu milé, na druhú stranu si potom často pripadám ako nevďačný kokot keď na to nereagujem, lebo proste na to nie som zvyknutý.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ale napr. pre nezadaných známe, kamarátky
No proste kamaráti/kamarátky ... asi nikto iný nie je taký(potom uz len frajer a cudzi, kolegovia)... alebo známi ludia.
Že vás niekam volajú alebo si chcu len tak pokecať/popísať a podobne.
potom frajer, ale tak to je normalka, len ked sme pohadani, tak to robi tak fundovane
a potom mam takych 5-6 ludi, co sa vzdy ozvu, aj ked sa ja dlhsie neozvem
a potom mam @nespiacakraska , s ktorou sme si asi este ani nikdy neprestali pisat
a chybam isto ludom v byvalej praci, ktori boli zvyknuti vybavovat so mnou veci protekcne, a teraz nemaju s kym
66 ku 33 v pluse pre baby a v mínuse pre chalanov.
Tak predsa bude ten graf o šťastí žien vs mužov v závislostibod veku pravdivý...
je to zvláštne, na jednu stranu milé, na druhú stranu si potom často pripadám ako nevďačný kokot keď na to nereagujem, lebo proste na to nie som zvyknutý.