Zdravím. Chodil som si na pokec robiť reklamu na svoje dnb sety, do miestnosti drum and bass. Keď som mal trošku promile v sebe tak som si písala s takou nemenovanou a chcela sa stretnúť ale ja som nechcel, tak som ani neprišiel kde chcela. Večer mi ale p
@riddler máš aj nejaké skúsenosti? A dá sa vlastne cez pokec zistiť moje meno a kde bývam? cez IP? Profil som nemal založený na pravde. Dúfam že si proti sebe nepoštvem teba.
@nikol545 Prišlo mi dobré spraviť si reklamu v tej miestnosti. Už som dal deaktivovať účet
a k téme, nemôžeš veriť všetkému, čo ti kto na internete napíše. jednak tomu, čo ti napísala hentá slečna (vlastne ani nevieš, či je to skutočne slečna, skade je, akej povahy atď) a rovnako nemôžeš veriť tomu, čo ti napíšu ľudia tuna.
vždy, keď robíš niečo na internete, tak riskuješ. riskuješ svoju bezpečnosť, kožu, peniaze, všetko. lenže dnešná doba je už tak vyspelá a premakaná, že keby ťa chce niekto skutočne zničiť, tak si na to prostriedky nájde. aby si bol v totálnom bezpečí, musel by si sa zavrieť do nejakej nepriestrelnej bunky v nejakej špeciálnej oblasti...ja neviem. môžeš sa báť každý deň, alebo sa všeobecne nebáť toho, že sa ti niekto vyhráža.
minimálne ale, ľudia sú blbí, takže napr.svoju fotku a osobné údaje by si nemal dávať nedôveryhodným ľuďom, lebo nikdy nevieš.
teraz sa smejem sama na sebe, že ti to tu píšem, keďže ani ja to už nerobím. ale tak, keď ma niekto bude chcieť zabiť,myslím, že nejako si už cestu nájde...internet je nebezpečný, ako aj celý dnešný svet. takže riziko je tu vždy. čo narobíme...
@keepkiss jezisi kriste nic nezisti, nestresuj.. toto sa stalo na pokeci aj mne ked som mala 14 jednemu typkovi som povedala ze rytmus je kokot a on ze si najde moju IPcku a skoncila som co myslis nasiel ma?
@bangbangboo asi ťa nenašiel, dúfam že ani mňa nikto nenájde keď sa tam dlhšie neukážem. To by ma museli nájsť medzi cca 65 000 obyvateľmi, myslím že toľko má Martin
@keepkiss ty si podľa mna riadny k ked sa s niekým dohadujes a neprides tam... Prečo si jej nenapísal že sa nechceš stretnúť a nechal si ju ísť tam na to miesto ? A ak musela este aj cestovať kvôli tebe tak to je dost zlé
@nikol545 to nie je o tom, že by som to inak nedokázal veď najskôr sme si písali, ptm sme sa stretli, rozprávali sme sa a ptm sme sa dali dokopy proste...len doteraz som nenašiel dievča, s ktorým by som si rozumel, tak ako s ňou...to je celé
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
@nikol545 Prišlo mi dobré spraviť si reklamu v tej miestnosti. Už som dal deaktivovať účet
@bloodypunk myslíš to vážne?
@gukol Ďakujem
vždy, keď robíš niečo na internete, tak riskuješ. riskuješ svoju bezpečnosť, kožu, peniaze, všetko. lenže dnešná doba je už tak vyspelá a premakaná, že keby ťa chce niekto skutočne zničiť, tak si na to prostriedky nájde. aby si bol v totálnom bezpečí, musel by si sa zavrieť do nejakej nepriestrelnej bunky v nejakej špeciálnej oblasti...ja neviem. môžeš sa báť každý deň, alebo sa všeobecne nebáť toho, že sa ti niekto vyhráža.
minimálne ale, ľudia sú blbí, takže napr.svoju fotku a osobné údaje by si nemal dávať nedôveryhodným ľuďom, lebo nikdy nevieš.
teraz sa smejem sama na sebe, že ti to tu píšem, keďže ani ja to už nerobím. ale tak, keď ma niekto bude chcieť zabiť,myslím, že nejako si už cestu nájde...internet je nebezpečný, ako aj celý dnešný svet. takže riziko je tu vždy. čo narobíme...
@riddler tak som polo mrtvý?