Prosím pomôžte mi Raz keď som hral na mojom notebooku HP Pavilion dv6000 s OS win7 ultimate GTA San Andreas MP tak mi zrazu hodilo modrú obrazovku a tam čosi písalo a vypol sa. Potom keď som zapol notebook tak nabehla iba čierna obrazovka ventilátory f
nechapem co si cakal od vybratia DVD romky, ale budis
na tom blue screene ti vyhodi chybu, kde je povod zavady, ale zrejme to nik necita alebo nestihne. dostanes sa aspon do biosu, alebo od startu ntb nevidis stale nic ? Pri pripajani ext. monitora si si na ntb prepol cez fn tlacidlo externy monitor? lebo ak si iba pichol kabel a cakal ze sa na monitore nieco objavi, tak to nic.
Mohla ti odist ramka, grafika alebo v tom najhorsom pripade doska. kazdopadne to je dan, ze ludia kupuju taketo "super" notebooky
Nestihol som nič prečítať to bol zlomok sekundy. Nie nedostanem sa do biosu lebo iba čierna obrazovka je :/ Jááj lebo ja som v tomto lajk tak som si myslel že to nabehne samo aspoň mám ponaučenie do budúcna nikdy netreba kupovať tieto šmejdy od HP
mne sa tiez takto pokazilo HP- na ich stranke najdes, co znamenaju svetelne signaly, ked zapinas ntb.. u mna to bola Graficka karta(myslim, ze dost mozne aj u teba).Moje riesenie-> novy ntb Skus este tvrdy reset: vyber baterku, vypoj napajanie a drz tlacidlo zapnutia aspon 30 sec
@bluearrow aj mne to hovorili že asi to bude grafikou...radšej už v živote nekúpim hpečka lebo všetci čo mali s nimi skúsenosti tak sa im toto stalo. Väčšine sa toto stalo krátko po vypršaní záruky není to trošku podozrivé?
to ze si book vycistite este neznamena ze sa neprehreje, treba a prepastovat niekedy, pretoze aj pasta vie vyschnut a uplne vytvrdnut a neplni ucel. hp pavilion nieje zly book pokial ide, mal som moznost uplne ked vybehol instalovat jednemu, hned pri instalacii org visty sa zasekol a skoncil na reklamacii. po 3 tyzdnoch ho doniesol ze uz je s5 a zas to iste. ono ako by v biose zmazalo cislo seriove a vista slahnuta to nevedela identifikovat., u teba by som skusil servis.
ja som sa zase pekne hrával na hp ntb a nejake 4 roky vydržal ale pravda- AMD je naozaj na hranie a odporúčal by som to skôr na stolný, kde teplota nevadí. Na ntb som si kúpil Intel- šetrí baterku a aj hry zbehnú niektoré celkom slušne
Teraz si idem asi kúpiť od kamaráta tento pc za dosť lacný peniaz 200e lebo ten ntb si myslím že sa mi neoplatí dávať do servisu
Tu sú parametre toho pc:
AMD Phenom II X4 960T : 4-jadrový procesor
4 GB DDR2 Apacer
GeForce GTX 460 - 1GB GDDR5 : grafická karta
HDD 500 GB Hitachi
Asus M4A78 pro : základná doska
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
HP rada Pavilion nikdy ... Výhrevné, kaziace sa pece
na tom blue screene ti vyhodi chybu, kde je povod zavady, ale zrejme to nik necita alebo nestihne. dostanes sa aspon do biosu, alebo od startu ntb nevidis stale nic ? Pri pripajani ext. monitora si si na ntb prepol cez fn tlacidlo externy monitor? lebo ak si iba pichol kabel a cakal ze sa na monitore nieco objavi, tak to nic.
Mohla ti odist ramka, grafika alebo v tom najhorsom pripade doska. kazdopadne to je dan, ze ludia kupuju taketo "super" notebooky
Tu sú parametre toho pc:
AMD Phenom II X4 960T : 4-jadrový procesor
4 GB DDR2 Apacer
GeForce GTX 460 - 1GB GDDR5 : grafická karta
HDD 500 GB Hitachi
Asus M4A78 pro : základná doska
200e za toto? to akoze myslis vazne? to nema cenu viac ako 150e, najma to bolo pouzivane viac ako 2 roky.