Ahojte. Potrebovala by som poradit. Na pocitaci sa mi ukazala cierna obrazovka a na nej je napisane : BOOTMGR image is corrupt. The system cannot boot. No teraz sa nepokusam s pc nic robit- nic ani nejde. Neviete niekto co s tym?
BootMGR alias chybny zavadzac. Cize poskodily sa ti úseky na HDD kde bolo zadefinovené ako sa ma windows spustit. Bud das origo windows a ten by mal v sebe mat veci na opravu alebo len preinstalujes win. Ja som to vzdy riesil druhym spôsobom kedze win nemam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Postačí preinštalovať celý windows a v tom si zalohuješ dokumenty. Záležitosť pár minút.
Zbytočne dávať do servisu a míňať peniaze za nehorázne opravy, ktoré si oni vyčíslia.
» mrpierc.jecool.net/blog/bootmgr-is...
Stiahneš si ISO Windows 7 zo netu, spravíš si bootovacie USBčko cez Rufus-a alebo iný program. nabootuješ
Otvorí sa ti okno s ponukou inštalácie Windowsu, ty však klikneš na "Opraviť tento počítač" a zvolíš automatický opraviť tento počítač ...
Fixne ti to MBR