Takze, ako zacat...Jednoducho BUD som chora ja, ALEBO je chory tento svet. Vadia mi ludia naokolo, ich povaha, priority, pokrytectvo, sebectvo, povrchnost... Myslite, ze takyto svet bol aj niekolko rokov predtym, alebo to bolo rovnako, len ja musim byt st
ja sa obklopujem ludmi, ktorych mam rada. a s ostatnymi von nechodim jasne, ze natrafis vzdy na niekoho, koho nebudes mat prilis v laske, ale to k zivotu patri.. a to sebectvo a podobne.. hm.. kazdy je svojim sposobom sebec
Ale áno, hnusí sa mi, ako sú jediné hodnoty a témy peniaze, faloš, povrchné umelo vykonštruované vzťahy, značka topánok, najmódnejší odtieň fialovej, najdrahšie strešné okná, najrovnejšie vyžehlené vlasy, najvplyvnejší známi...v skratke vzhľad, prachy a prestíž...
A ľudia sa celý život za niečím ženú, stále niečo chcú a sú nespokojní, nakoniec skapú od jedu a skurvený kolobeh sa opakuje.Neviem, ozaj neviem, načo je to dobré.
Slovami Marvina zo Sprievodcu: ,,Don"t talk to -ME- about life..."
jeden chlap odisiel na volaky ostrov, pestuje tam koraly pri pobrezi, predava ich asi aj, alebo proste nieco produkuje, co potom predava na pevnine (ten ostrov nie je az taky moc izolovany, ale myslim, ze na nom byva sam), sam sa o seba stara, vedie jednoduchy zivot mimo spolocnosti je to kuul, casto na neho myslim
spolocnost je prifajcena...to mas pravdu ale su v nej aj svetle vynimky...tak s nimi sa drz alebo si najdi ostrov a pestuj koraly
mna pravidelne kazdy den niekto viac krat nasere ale chvalabohu na to rychlo zabudnem...ale milujem na tom tu rozmanitost ze kazdy den niekto iny...ale aj mne uz ide vseetko na nervy..zas nie ze by som sa ludom vyhybala ale tak nerada chodim medzi debilov ale problem je ze vsade kde sa pozrem samii debil..koksooo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
A ľudia sa celý život za niečím ženú, stále niečo chcú a sú nespokojní, nakoniec skapú od jedu a skurvený kolobeh sa opakuje.Neviem, ozaj neviem, načo je to dobré.
Slovami Marvina zo Sprievodcu: ,,Don"t talk to -ME- about life..."
spolocnost je prifajcena...to mas pravdu ale su v nej aj svetle vynimky...tak s nimi sa drz alebo si najdi ostrov a pestuj koraly
neboj sa, bude aj lepsie
Ach, krásne neurčitá a nezmyselná veta ...