cim periete cierne pradlo? ja mam pocit ze ci pouzijem klasicky prasok na farebne alebo na cierne, ci tekuty na cierne, stale mavame biele flaky na opratom ciernom pradle. neviete mi poradit nieco? ak by to islo, mozno aj niektore konkretne znacky. vdaka
tak ja mám len veľmi málo čiernych vecí... ale povedzme čierne tričko periem s tmavým farbeným (farebné delím na svetlé a tmavé) ..a používam Ariel gél na farbené prádlo... a v pohode...
Neviem, mam za tyzden tri varky cierneho a dve farebne tricka, ale nemavam flaky, periem v najlacnejsom Lidl prasku. Mozno ide aj o davkovanie pracky, ked je konstruovana tak, ze najprv ogrca veci praskom a potom pusti vodu, asi nevyhras
@bludiacisvetom@rici135@laurikaaa
Vazne iba avivaz a ziadny prasok? Operie to dobre? Lebo my davame aj aj a fakt takmer kazda druha pracka cierneho vyjde s bielymi flakmi
@mielikki@tralalibang
Prosim vas kolko toho treba dat teda, alebo kolko toho davate lebo my ten davkovac co je v pracke a necele maximum toho
Dakujem vam velmi pekne za vsetky odpovede
ja neviem, podĺa toho, ako plná je práčka a ako veĺmi je to špinavé
ale mám taký asi trojlitrový prášok a bežne dávam tak do troch štvrtiek toho vrchnáka
dávkovač v práčke sa mi zdá desne veľký
Ja davam tak od oka, ale tak urcite ten davkovac v pracke nedavaj plny, tak max do polovice staci. Plus ja teda jednoznacne neradim pouzit avivaz, ak peries s tekutym praskom.
Ak davas ten zasobnik takmer plny, tak to je podla mna vela a pravdepodobne povod bielych flakov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a ešte teoreticky pomôže, keď perieš otočené na ruby
väčšinu vecí mám čiernu, už mám skúsenosti
Vazne iba avivaz a ziadny prasok? Operie to dobre? Lebo my davame aj aj a fakt takmer kazda druha pracka cierneho vyjde s bielymi flakmi
@mielikki @tralalibang
Prosim vas kolko toho treba dat teda, alebo kolko toho davate lebo my ten davkovac co je v pracke a necele maximum toho
Dakujem vam velmi pekne za vsetky odpovede
ale mám taký asi trojlitrový prášok a bežne dávam tak do troch štvrtiek toho vrchnáka
dávkovač v práčke sa mi zdá desne veľký
Ak davas ten zasobnik takmer plny, tak to je podla mna vela a pravdepodobne povod bielych flakov.