keď som si prečítala vetu: ,,stretol som dosť ľudí celých v čiernom. Na emákov nevyzerali." tak som nevedela či mám plakať alebo sa smiať. Podľa oblečenia sa ľudia rozďeľujú už len na emákov a pestro farebných?? Mohli to byť punkáči, metláci, rockeri, skinheadi atď...alebo proste ľudia, ktorým sa páči čierna.
@pawliee Keď som tam bola minulý a predminulý rok, tak tam bola drvivá väčšina práve takých. Aj na Červenom Kameni. A dosť veľa šermiarov a tak sú práve tí „čierni“ v Steelach.
@krutafunebracka mna to netrapi, kurna to tu nikto neje schopny dat normalnu odpoved, len kazdy pinda pinda pinda aj ked neve odpovedat, len aby mohol volaco napisat ale diky za info, aspon mam program na posledne dni prazdnin
v Káčku je veliký metalový koncert, včera sa za tým jeden chlapec išiel potrhať. a to som si všimla, že metláci sú vždy po celom meste, ten jav ma vždy fascinoval
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Ale áno, vzala by som si ich.
Btw: » www.festivaldevin.sk/...
@0 mozno nejaky pochod? demonstracia? pohreb clena komunity?
a) dlhé vlasy - to hovorí samo za seba
b) velký chlapci a hrubé krky - to hovorí tiež jasnou rečou