Mozno ze zase prekrucate ocami ze je tu diskusia s taqou temou aka tu uz bola milion krat a par krat aj odomna ale nemozem.....strasne ma tato tema trapi a musim o nej stale diskutovat potrebujem vysvetlenia viacerych ludi aby som si urobila v hlave jasno
Co chces aby sme ti napisali? Ze pohoda je to peknee ked baba fajci , je to uplne normalne, nic proti, je to pekne, chcel by som len fajciarku, take baby mi vonaju...atd. Nie proste nie je to pekne aj ked mne osobne to nevadi az tak ,ale vacsine ludi ano. Takze tato disskusia nezmeni nazor celeho sveta a nevsugeruje im sympatickost k fajciarkam.
podla mna baby mozu fajcit ked chcu sak to je jedno fajcenie nie je podstatna vec a nestoji ani za zamyslenie bleeee
ale inak pekne povedane ze aj ked fajci tak stale moze mat vela peknych krasnych vlastnosti... xD
A ja si myslim, ze je to tak jedno ci niekto fajci alebo nie. Sice ja som nefajciarka ale moj priatel je fajciar, trochu mi to smrdi ale on ma tolko vlastnosti pre ktore ho milujem, ze je to fakt len taka smietka!
Tu ti podla mňa len niekto napíše že mu to vadí, ale ani sám nevie prečo...
Mne osobne nevadí ak baba fajčí, ja som fajčil volakedy tiež, ale už nefajčím. Keby som mal priatelku fajčiarku tak by mi nevadilo že fajčí a keby áno tak by som jej povedal nech pri mne nefajčí. Luďom na babách, ktoré fajčia vadí asi to že nemajú moc príjemný dych, aj keď to sa dá riešiť žuvačkou
Sami ludia sú zaujatý voči tomu čo oni sami nerobia, to si zapamätaj. Ak nefajčia odsudzujú fajčiarov. Je to sprosté a choré, ale je to tak. Ludská debilita nepozná hraníc. Ja napríklad tých čo pikujú neodsudzuje, aj keď ja nepikujem, Je to proste ich zdravie, nech si s ním robia čo chcú.
mne je to uplne jedno ci baba fajci alebo nie a nevidim na tom nic zleho aj keby som mal bozkavat popolnik nie je mi to ani nesympaticke ani nic take takze klud
Hovoríš z vlastnej skúsenosti?
A čom sa týka fajčiarov, neodsudzujem ich, nemám proti ním nič, pokým nefajčia drzo predo mnou, napríklad na zástavke, že si zastanú blízko mňa a zapália si cigaretu, to mi vadí.Ale nepodsudzujem povahu ľudí podla toho či je alebo nie je fajčiar a takisto či ide o fajčiara alebo fajčiarku.
ano je to tak, fajcenie proste neni pekne a pre zeny dvojnasobne. jednoducho dievca ma voniat a nie smrdiet cigaretami, to je odpudzujuci faktor a ako jeden uz povedal, nezmenis to a mozeme ti len povedat ze to je proste tak. rada : nefajci !
Mne je jedno či niekto fajčí alebo nie, vadí mi len ten dym a ten je cítiť aj z bundy\svetra.....potom sa snažím vyhýbať takým ludom a tak.....je mi to jedno či baba alebo chalan
cigarety smrdia... keď dievča fajčí - smrdí. navyše má žlté zuby a žlté prsty. smradľavý dych a smradľavé handry. je mi nechutné len to popisovať, nie to ešte si predstavovať, že by som takej mal dať pusu či viac... bléé
mne osobne to nevadí, je to vec každého človeka, ako sa zachová, či začne, alebo nebude fajčiť, pre mňa osobne je fajčenie hnus.
1: ničí to zdravie
2: smrdí to
3: druhým to škodí
ja som nefajčiar, mám však kamarátku, ktorá fajčí, je to však jej rozhodnutie a tolerujem jej to
mne sa to brutálne nepáči.. a súhlasím s tým že ako môže byť baba múdra keď fajčí.. no skrátka je to humus nemám čo viac dodať.. čím skôr sa to odnaučíš tým lepšie..
môj chalan je nefajčiar a nevadí mu, že si občas zapálim...lúbi ma a len pre takýto zlozvyk by ma mal nechať???...hmm...ale ja chápem ako to iným vadí...veď aj mne vadí veľa vecí
@1 a ja stále vidím len bla bla bla @8 ty si problém @1 7 smrdia ako komu
je to každej holky osobná vec a nikto nemá právo súdiť ženy fajčiarky... miliónkrát opakovaná téma... a prečo rozoberáte len dievčatá? keď chlapec fajčí? keď fajčia ženy nad 20?? muží? starci? 13roční chlapci? hm?
ja osobne nemam rad ani ked fajcia sraci, neze este dievcata... vobec mi do dievcenskych ruk ta ciga nepasuje... je to skarede, smradlave a skodlive... neviem co ine by som ti tu napisal ako vysvetlenie... je to proste tak
ale ved kym nefajci pravidelne pocas dna ze kade chdoi tam smrdi tak co je na tom ked si obcas zapali?nevidim na tom nic extra nechutne, dokonca sa mi to na niektorych aj paci, teda pokial to neni strhana zenska co ledva rano odlepila oci a uz to ide na balkon fajcit.
ked baba fajci, tak to znamena, ze nie je mudra? lol to co za kktina? niektore nazory su fakt odveci ..ja som nefajciar, neznasam cigarety, ale moja priatelka fajci..aj ked vzdy do nej hucim, ze nech prestane a kradnem jej cigarety a zapalovace ale lubim ju aj s jej zlozvykom...
z par komentov ktore som len ocami prebehla my viznelo nieco take ze baba by nemala fajcit lebo je to hnusne ze potom strasne smrdí...a blaaablaablaa...a ked chalan fajci to je jedno??citala som v jednom komente nieco take ze:ked fajci,cela potom smrdí..je mi hnusne ked to opisujem a nie zeby som jej mal dat este pusu........a ked chalani fajcia tak je to ok??ked chalani fajcia alebo sedia niekde v bare kde je tolko dymu ze si newidis ani na koniec vlastneho nosa a pridu potom za svojou frajerkou alebo proste za babou tak to je akoze v pohode??je v pohode ze potom smrdi ,ma zlte zuby,prsty,smrdí mu z huby??...urcite nie!!...tak preco sa tolko riesi len otazka fajcenia dievcat??..preco sa tak isto neriesi otazka fajcenia chalanov??myslim si ze je to jedno a to iste....
ja nefajcim a niako mi nevadi ked vidim dievca fajcit ale ak budem chodit z babov ktora fajci tak neviem ako sa to zmeni takze neviem co viac ktomu povedat
Prestať fajčiť je ťažké, ja som prešiel na elektronické cigarety. Denne som fajčil 40 cigariet, teraz keď mám chuť na cigaretu potiahnem si z e-cigarety, moje telo dostane svoju dávku nikotínu, ale nik nenadáva ,že mu smradím pod nosom. Pri týchto cigaretách je možné postupne znižovať obsah nikotínu v náplniach až po náplň BEZ NIKOTÍNU. V tom prípade sú e-cigarety vhodným pomocníkom pri odvykaní od fajčenia. Na Slovensku ich ponúka spoločnosť na svojich stránkach www.elboro.eu.
@35@india Aha jasne.. Cize nech radsej pachne potom a konom?! Taketo obmedzene nazory nepochopim. Jasne podme s prudom, preco nie. Za takym chlapom by som sa ani neotocila Keby sa kazdy riadil tym, co ty, Slovensko by doteraz zilo na salasi, pilo zincicu a kupalo sa len pocas dazdivych dni.
jasom teiž mala také obdobie že som fajčila keď sa dalo nie som vôbec hrdá na seba že som fajčila, aj sa trocha hanbím za to 13ročná žaba a fajčiť..ale tak dejú sa aj horšie veci a teraz k téme je mi to jedno, je to každého vec, pobúri mato iba v tedy ak je to decko pod 13 rokov..
Ja mam vela kamaradok, ktore su mile, super, uzasne ... dobre sa s nimi rozprava ... proste same klady ...ALE fajcia a preto by som s nimi nemal nic viac ... neodsudzujem ich kvoli tomu, ale mne to proste vadi ... nehodi sa mi to k nej ...
takze priklad: spoznam sa s dievcatom (mile, pekne,so zmyslom pre humor...) ... ale fajci ... ak to bude dobra kamadka, tak nou aj zostane ... a do prdele, uz ani nwm co som chcel napisat ... proste sa mi to nepaci, ale aj tak s tym nic nenarobim ... je to jej vec ... ak by nahodou mna nejaka chcela a fajcila by, tak mna by fajcit nemohlo ... uz som proste taky, no
no podla mňa je pravda že baba ked fajčí smrdí a toto všetko žlté zuby,nechty atd.. no ale ktorá baba sa v tejto dobe o seba nestará? ja fajčím tiež a pravidelne a nechodím otrhaná,zasmardená,zažltnutá tak hádam sa o seba starám nie? dajme tomu že je dáky zamilovaný párik a ona fajčí a pritom je dobrá a ten chalan ju miluje a podla vašich názorov by mal chalan hned ako vidí svojej frajerke cigaretu v rukách povedať vypadni alebo koniec? tak trochu smiešne ..jasné.. každý je iný niektorý chalan má také baby rád a niektorý nie tak vy čo nemáte radi fajčiarky tak neurážajte ich a hladajte si ktoré vám vyhovujú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
ale inak pekne povedane ze aj ked fajci tak stale moze mat vela peknych krasnych vlastnosti... xD
Mne osobne nevadí ak baba fajčí, ja som fajčil volakedy tiež, ale už nefajčím. Keby som mal priatelku fajčiarku tak by mi nevadilo že fajčí a keby áno tak by som jej povedal nech pri mne nefajčí. Luďom na babách, ktoré fajčia vadí asi to že nemajú moc príjemný dych, aj keď to sa dá riešiť žuvačkou
Sami ludia sú zaujatý voči tomu čo oni sami nerobia, to si zapamätaj. Ak nefajčia odsudzujú fajčiarov. Je to sprosté a choré, ale je to tak. Ludská debilita nepozná hraníc. Ja napríklad tých čo pikujú neodsudzuje, aj keď ja nepikujem, Je to proste ich zdravie, nech si s ním robia čo chcú.
A čom sa týka fajčiarov, neodsudzujem ich, nemám proti ním nič, pokým nefajčia drzo predo mnou, napríklad na zástavke, že si zastanú blízko mňa a zapália si cigaretu, to mi vadí.Ale nepodsudzujem povahu ľudí podla toho či je alebo nie je fajčiar a takisto či ide o fajčiara alebo fajčiarku.
1: ničí to zdravie
2: smrdí to
3: druhým to škodí
ja som nefajčiar, mám však kamarátku, ktorá fajčí, je to však jej rozhodnutie a tolerujem jej to
@8 ty si problém
@1 7 smrdia ako komu
je to každej holky osobná vec a nikto nemá právo súdiť ženy fajčiarky... miliónkrát opakovaná téma... a prečo rozoberáte len dievčatá? keď chlapec fajčí? keď fajčia ženy nad 20?? muží? starci? 13roční chlapci? hm?
Asi desaťkrát bolo povedané "Je to každého osobná vec" ... A čo s tým? ... Čo to mení na situácii? Aký význam majú tieto prázdne slová? ...
Rovnako je vlastne každého osobná vec či bude napríklad fetovať riedidlo a teraz to akože majú všetci schvaľovať?
Hej, predsa čo je synonymom pokroku Slovenska?
No predsa baby, ktoré holdujú vytrhanému obočiu a make-upu na chalanoch
takze priklad: spoznam sa s dievcatom (mile, pekne,so zmyslom pre humor...) ... ale fajci ... ak to bude dobra kamadka, tak nou aj zostane ... a do prdele, uz ani nwm co som chcel napisat ... proste sa mi to nepaci, ale aj tak s tym nic nenarobim ... je to jej vec ... ak by nahodou mna nejaka chcela a fajcila by, tak mna by fajcit nemohlo ... uz som proste taky, no