akoze moj zlaty holyknightik netrep.. to neni pravda ze vsetky baby fajcia.. ja napr nie:p a poznam dooost vela dalsich.. tak neskatulkuj vsetky baby podla barbiniek so zlatymi celenkami a neviem cim co nemaju nic v hlave tak sa hraju na velke one a tahaju jednu za druhou... oka?
@holyknight keď ty niekedy odídeš z birdzu tak ja asi otvorím šampanské alebo nie...najväčší trest pre teba by asi bol keby si ťa niekde našla tvoja osudová láska to by bola ale prevratná zmena tvojho života aj zmýšľania...naozaj prajem ti to
hmmm, v cechach kedysi stali startky 33kc.. potom to bolo sparty za 45, teraz tie najlacnejsie.. tusim MAIN za 1.69 eur a fajcim priemerne 20 cig denne, malokedy viac, ale rekord mam 4 krabicky za den
fajcim ,no nemam denny pocet zalezi od toho s kym som a co robim.. ale bez cigariet vydrzim kludne aj mesiac.. fajcim lebo mi to chuti ,nie preto,ze potrebujem resp. som zavisla takze mi to vyhovuje a mozem kedykolvek prestat... a znacka Marlboro light
Akozeee sorry vacsina tu pise ze nefajci ale vzdy ked som niekde vonku skoro kazda jedna taha , alebo akzdy jeden...Birdz uzivatelia su nejaka vynimka vzdy
Fajcim len take co si ubalim, tabak zvycajne drum, niekedy golden virginia. Ale nefajcim az tak casto, v priemere tak 15 za cely vikend. Cez tyzden len ked sme na pivku.
Momentálne je to asi tak 10-15 denne. 2 roky dozadu to bolo 1-4. Dá sa na to pekne navyknúť. No a čo sa značky týka, tak momentálne výhradne Camel & Davidoff. Kedysi som začínal s Petrami...
Tiež nefajčím a nie som práve nadšená ani keď si niekto vedľa mňa zapáli, prípadne keď si vedľa mňa v autobuse sadne človek, ktorý páchne ako zapálená cigareta...
je to fakt zaujimave.... bezne po meste skoro kazdy druhy fajci ale BIRD ze asi vyber elity
ja som zacilan s Marlboro Light sak ako inac ale teraz som presiel na Davidoff ... pocet zavisi od toho co prave robim, ak sa nudim tak aj krabicka za den, ale vacsinov ked je skola tak 1-3 denne... neratam vykendy, to ked som s frajerkou tak ani jednu (nenavidi fajcenie, ale nezakazuje mi to) a zase ked som s kamaratmy, to sa proste neda ked vidite zze kazdy fajci tak si hned pripalujem aj ja...
ale naozaj, na ulici pomaly nestretnem človeka v mojom veku ktorý nefajčí ale tuto vás je
Ja som nefajčiar a nenávidím ten hnusný zápach z cigariet. Keď si nejaký fajčiar zapáli tak ešte 15-20 minút po dofajčení sa k nemu radšej ani nepribližujem. Hrozne mi to vadí.
V rodine fajčí mamka, tato... aj brat časom (teraz už neviem či fajčí ... síce sa mi niekedy sníva o tom,že fajčí.. ale je mi to jedno slight_smile: a bratranec... aj starká fajčila, aj starký fajčil...
Ja? Párkrát, keď som bol vonku s kamošmi.. (boli iné časy slight_smile: tak sme si párkrát dali.. naposledy som mal na lyžiarskom... ale o tom rodičia vedia.. pretože vďaak môjmu blbému stavu som sa dostal do nemocnice a musel som povedať všetko..
Ale tak.. teraz nefajčím a ani ma to neláka. Keď dakto okolo mňa prejde a vydýchne ten cigaretový dym, ide to vždy do mňa a leze mi to na hrby ... ale tak.. je to ich vec, keď fajčia.. ja nemám peniaze na to, aby som míňal na cigarety.. teda.. ja žiadne peniaze ani nemám a po druhé.. nechcem si kaziť zdravie neráta sa tých pár ťahov mimo domu s kamošmi.. i to neviem, kvôli čomu bolo.. *tvári sa že rozmýšľa*
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
poznam osobne aspon 20 co nefajci!
keď sa nudí, tak viac
keď mám toho veľa, tak menej, o dosť
fajčím max 5 cigariet na den...ale ked príde víkend dokáže sfajčiť balík aj za večer..
keď ide o značku tak obľúbené cigarety sú Petry červené...inak Modré Lm
ja som zacilan s Marlboro Light sak ako inac ale teraz som presiel na Davidoff ... pocet zavisi od toho co prave robim, ak sa nudim tak aj krabicka za den, ale vacsinov ked je skola tak 1-3 denne... neratam vykendy, to ked som s frajerkou tak ani jednu (nenavidi fajcenie, ale nezakazuje mi to) a zase ked som s kamaratmy, to sa proste neda ked vidite zze kazdy fajci tak si hned pripalujem aj ja...
Ja som nefajčiar a nenávidím ten hnusný zápach z cigariet. Keď si nejaký fajčiar zapáli tak ešte 15-20 minút po dofajčení sa k nemu radšej ani nepribližujem. Hrozne mi to vadí.
denne:
5-10-20
skola-vikend-akcia
Z môjho pohľadu zápory:
- žlté zuby
- smrdí z huby
- poškodzuje to hlasivky (teraz neviem či nahodou namiesto toho nehrubne hlas)
- spôsobuje zavislosť
- poškodzuje dýchacie cesty
- rakovina
- bere peniaze
klady:
- nič
- nič
- nič
- niektorým zvyšuje ego tím, že maju pocit, že sú in.. (Pritom su skôr looseri )
@bassika - si si istá ? skus mesiac nefajčiť
V rodine fajčí mamka, tato... aj brat časom (teraz už neviem či fajčí ... síce sa mi niekedy sníva o tom,že fajčí.. ale je mi to jedno slight_smile: a bratranec... aj starká fajčila, aj starký fajčil...
Ja? Párkrát, keď som bol vonku s kamošmi.. (boli iné časy slight_smile: tak sme si párkrát dali.. naposledy som mal na lyžiarskom... ale o tom rodičia vedia.. pretože vďaak môjmu blbému stavu som sa dostal do nemocnice a musel som povedať všetko..
Ale tak.. teraz nefajčím a ani ma to neláka. Keď dakto okolo mňa prejde a vydýchne ten cigaretový dym, ide to vždy do mňa a leze mi to na hrby ... ale tak.. je to ich vec, keď fajčia.. ja nemám peniaze na to, aby som míňal na cigarety.. teda.. ja žiadne peniaze ani nemám a po druhé.. nechcem si kaziť zdravie neráta sa tých pár ťahov mimo domu s kamošmi.. i to neviem, kvôli čomu bolo.. *tvári sa že rozmýšľa*
ked su peniaze - Marlboro, Camel
ked nie su peniaze - Red and White, Clea