Caute potreboval by som od vas pomoc
Moj otec bude mat narodeniny a rad si obcas zapali cigaru (raz za 2-3 mesiace) a dost ich oblubuje tak by som mu na narodeniny chcel kupit ale kedze nemam 18 tak mi ich nikde nepredaju
A tu by som potreboval vasu pomoc
Nekupil by mi ich niekto (nejake dobre ja sa tomu nerozumiem tak to necham na vas )
Maximum 20€ (5€ za jednu vsetky rovnake lebo nerad meni chute mi hovoril ) takze aj s postou ku mne a nejakou pozornostou 30€
Mama mi s tym nepomoze lebo rodicia su rozvedeny a starych rodicov mam iba z maminej strany takze ty mi tiez nepomozu
Dakujem vam ak by sa.niekto nasiel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
Nekupil by mi ich niekto (nejake dobre ja sa tomu nerozumiem tak to necham na vas )
Maximum 20€ (5€ za jednu vsetky rovnake lebo nerad meni chute mi hovoril ) takze aj s postou ku mne a nejakou pozornostou 30€
Mama mi s tym nepomoze lebo rodicia su rozvedeny a starych rodicov mam iba z maminej strany takze ty mi tiez nepomozu
Dakujem vam ak by sa.niekto nasiel