studujem psychologiu a to je to cim chcem byt najviac na svete - psychoanalyticka... takze, ano, zatial som to co chcem byt... ale obavam sa, ze po vycviku to uz take ruzove nebude.
ale teraz vážne, chcela by som sa stať buď uznávanou novinárkou, nie paparazzi, ale niekto kto v tejto oblasti aj niečo dosiahnu, fotografkou-uznávanou, známou, skvelou, tou, ktorú budu chceť všetci lebo budem skvelá a budem robiť skvelé fotky , chcem strážiť deti lebo aj to je to čo va veľmi baví. Neviem ešte čomu sa budem venováť,ale isto viem, že chcem robiť niečo čo ma bude naplňať.
Nikdy nevieš kde skončíš, ale ani to čo študujem nie je najhoršie nech si myslí každý čo chce, netrápi ma. Podľa mňa by mal každý robiť to čo ho baví, pretože život by sme si mali užívať a žiť a nielen prežívať a trápiť sa.
chcela by som byť fotografkou...a nieje to len taký detský sen a určite by som chcela v živote robiť len to, čo ma naozaj baví..a nebyť do ničoho nútená
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a @64shadow64 dali sme narovnako rovnaký koment
We're hoisting the flag to be free
We will steal the show,
Jolly Rogers go,We are wolves of the sea!!!
ale v realite programatorom ci metalovym hudobnikom... xD