no neviem, ja si pznámky v škole píšem do notebooku, tak, asi tak napr. toď sme písali diktát a dostal som z neho dvojku za dve chyby. ako už na začiatku profesor povedal, aby sme písali písaným, ale to som hneď zavrhol a písal som tlačeným. no, ale keďže mi nevedel prečítať dve písmená, tak mi to dal ako chybu! ...akoby si to nevedel domyslieť...
stava sa mi ale po lete ze dojdem do skoly a neviem ako sa pise H alebo ine pismenka lebo proste klavesnica cele leto nonstop sice toto leto co bolo to bolo lepsie pisal som rukou dodacie listy ale inak nanic
ale najradsej pisem tiez klavesnicou je to krajsie aj na pohlad potom len v skole to niak neberu takze tam mam este 20 zasitov na tyzden
Keyboard. Rýchlejsie, citatelnejsie, pozna to bekspejs a proste dodatocne upravy. Perom len v skole a poznamky, ktore nebudem potrebovat vediet precitat par dni/mesiacov/rokov neskor...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
pero držím, len keď sa podpisujem
inak nepíšem na papier už asi 2 roky
(zato viac kreslím)
Lenže také nemám.
Momentálne som rada, že mám ceruzku, taký luxus ako je strúhatko by bolo na mňa priveľa.
prepáč mayo :/
to ma vôbec ani nenapadlo
sorry, na budúce sa ťa spýtam
ale najradsej pisem tiez klavesnicou je to krajsie aj na pohlad potom len v skole to niak neberu takze tam mam este 20 zasitov na tyzden