@tomias len si tak citam tuto diskusiu a musela som proste zareagovat... podla mna to cokoladove axe je the worst shit ever.. sak to je strasna vona podla mna neber to osobne
@anitchka no hej tvoja chyba si pisala,ze si si precitala diskusiu ,no pisali sme o sprchacoch a kremoch,takze si zle precitala ale ze si to ty ,tak ti posielam usmev aby si nebola smutna .. ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
nezaložil som žiadnu sprostú anketu ako si vyhoniť na záchodovej doske a zle je..tu majú úspech fakt len také ankety
strašne krásne to vonia, naozaj
ánooo! ..toto je to najlepšie, čo som kedy mala, fakt!
inak ak si dam ja take mlieko,nebude to teplosske?
@sugy1 sak len pre ten sladky pocit
len milujem sladke a este ak baba pekne vonia ( a za cokoladou) tak preco nebyt v jej blizskosti?hm?
@sugy1 mohol by si sa mi viac venovať
@coleshepter ok, začíname, tu pred všetkými napíš v 10 bodoch čo si nové zažila?
1. naučila som sa piecť úplne užasne chutné cookies
2. mala som stužkovú
3. jedno dievča malo rovnaké šaty ako ja!!!
4. bola som na dozvukoch
5. prvý krát som sa opila a mám samé modriny, čo ma museli zbierať zo zeme
6. musím mať strojček!
7. rodina je zo mňa sklamaná, lebo neviem, čo chcem študovAť
8. asi pôjdem na architektúru do BA
9. bola som týždeň chorá, a teraz je kvôli štrajku zase voľno, takže sa doma nudím a ty ani nenapíšeš
10. naučila som sa hrať harryho pottera na flaute
2. ejha, že je to super večer?
3. zabiť ju!
4. triezva si sa vrátila? Ja hej, hrali sme s G. človeče a smiali sa na ostatných
5. aha
6. strojček je super vec!
7. ja to dodnes neviem
8. why not? Dobrá voľba.
9. tak lebo ja tu neváľam šunky, viešQy?
10. ja chcem vedieť Reginu na klavíri...
2. najprv som stresovala, ale v podstate to bolo super
3. a predstav si, že ešte držala vankúš zo stužkami a nás fotili
5. nie je to moja vina , spolužiačka sa mi potom ospravedlňovala, lebo do mňa bez časového odstupu liala vodku a mne sa hold zatočilo v hlave
6. sňáď máš pravdu
8. lebo architekti ani nespia
9. to je pravda, ale od dnes so sebou dačo robím, sľubujem a keďže som dala tebe sľub, tak sa ho budem snažiť splniť
a zasmiala si sa riadne z tej diskusie,co?
4 až 7