Architektka alebo interierová dizajnérka. To druhé som brala dosť vážne, takže som si pravidelne presúvala nábytok, dekorovala a rovnako akčná som bola aj keď som prišla na návštevu ku kamarátkam. Až teraz mi dochádza, prečo ma mamky kamošiek nemali vždy v obľube
V podstate od vždy až do skoro konca strednej som chcela byť inžinierka až kým ma jedna inžinierka nenasrala... (i keď medzi tým som si i tak zmyslela, že budem podnikať a popri tom robiť easy školu kvôli titulíku pred menom)
@wewo ako decko som to rozhodnuté v podstate nemala, skôr to mali byť pozemné stavby/etc ale nebola som si istá, kedže v rodine fičí iné inžinierstvo nie stavebné takže s tým naši moc nesúhlasili
archeológ, spisovateľ, molekulárny biológ a Jedi... Jedi chcem byť stále a vlastne toho spisovateľa sa držím doteraz, zčasti aj archeológie, len som môj záujem špecifikoval na grécku, slovanskú a sumerskú mytológiu
Kaderníčka, letuška, kriminalistka, učiteľka telesnej ( toto ma preslo hned po tom, co sme sa zacali ucit na telesnej narocnejsie veci a stala som sa drevom
@24 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no a ja som chcela byt letuskou, velmivelmi som bola normalne posadnuta, kazdemu som vravela, ze chcem byt, vkuse som si hladala informacie o letuskach, pozerala fotky letusiek na nete...
ale taktiez dalsia alternativa bola ucitelka geografie a anglickeho jazyka, realitna maklerka, sekretarka, uctovnicka
veterinarka v prvom rade, archeologicka, chcela som vykopavat kosti dinosaurov, modna navrharka, spisovatelka, a potom tie klasicke herecka, spevacka, modelka DDD funny kid som bola no
a aj chemicka som dlho chcela byt (a nie to ma este drodzky nezaujimali, iba sa mi pacila ta tajomna atmosfera okolo toho, miesat elixiry, vyznat sa co sa da ako vyrobit, ovladat postupy tajne.. dodnes sa mi to paci )
a este jedno obdobie som si planovala starozitnictvo otvorit, take atmosfericke, a predavat tam v historickych handrach
zhruba v tomto poradí chronologicky:
spisovateľ, hudobný skladateľ, pilot, psychológ, architekt, spisovateľ, tvorca počítačových hier, hudobný skladateľ a spisovateľ, tvorca počítačových hier
Kadernicka, ucitelka, archeologicka a clenka hudobneho zoskupenia (toto nebolo blizsie definovane
No a strihala som uz vlasy (a nedopadlo to zle, len som sa velmi bala aby sa dotycna nehnevala alebo nieco), maturovala z dejepisu (pozor toto je velmi blizko archeologie , hrala v orchestri a nahrali sme par skladieb a teraz studujem pedagogiku
Sny sa plnia, aj ked nie vzdy tak, ako si to predstavujeme
lekárka naši vždy spomínajú, keď som mala čosi vyše troch rokov a jedná rodinná známa "budeš sestričkou ako mamka, keď vyrastieš" takým spevavým hláskom a miernym šušlaním ... a vraj som ju spražila chladným pohľadom arogancie trojročného vševedka a dodala "nie, lekárkou, tí lepšie zarábajú" ale som elektrotechnička takže asi som sa na hviezdne zárobky vykašlala ... a mám z lekárov strach
@cocolino17
Veď predsa smetiar má strašne nadupaný Mercedes!
No lebo stalo sa mi, že pri stopovaní kdesi v Nemecku
mi (nám?) zastavil chlápek na méďovi, vnútri vykladaný
drevom a tak, ... a počas rozhovoru
vyplynulo, že je smetiar.
Teda presnejšie, šofér smetiarskeho auta - smetiaky
vysýpal kolega spolujazdec.
No ale asi, že to je jedno z mála povolaní, ktoré
sa dajú malému decku sledovať doma z okna
... a vyzerá to dosť akčne a frajersky.
A ešte sa aj vozíš, postojačky vonku!!! z auta a v lete
fúka na teba príjemný vetrík, to je iná frajerina!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
To je jedno, teraz chcem byt desatrocna Narazu, lebo desatrocna Narazu bola popici a uz nikdy taka popici nebudem.
alebo detektívka
princezna,morska panna
no a ja som chcela byt letuskou, velmivelmi som bola normalne posadnuta, kazdemu som vravela, ze chcem byt, vkuse som si hladala informacie o letuskach, pozerala fotky letusiek na nete...
ale taktiez dalsia alternativa bola ucitelka geografie a anglickeho jazyka, realitna maklerka, sekretarka, uctovnicka
a este jedno obdobie som si planovala starozitnictvo otvorit, take atmosfericke, a predavat tam v historickych handrach
spisovateľ, hudobný skladateľ, pilot, psychológ, architekt, spisovateľ, tvorca počítačových hier, hudobný skladateľ a spisovateľ, tvorca počítačových hier
No a strihala som uz vlasy (a nedopadlo to zle, len som sa velmi bala aby sa dotycna nehnevala alebo nieco), maturovala z dejepisu (pozor toto je velmi blizko archeologie , hrala v orchestri a nahrali sme par skladieb a teraz studujem pedagogiku
Sny sa plnia, aj ked nie vzdy tak, ako si to predstavujeme
Veď predsa smetiar má strašne nadupaný Mercedes!
No lebo stalo sa mi, že pri stopovaní kdesi v Nemecku
mi (nám?) zastavil chlápek na méďovi, vnútri vykladaný
drevom a tak, ... a počas rozhovoru
vyplynulo, že je smetiar.
Teda presnejšie, šofér smetiarskeho auta - smetiaky
vysýpal kolega spolujazdec.
No ale asi, že to je jedno z mála povolaní, ktoré
sa dajú malému decku sledovať doma z okna
... a vyzerá to dosť akčne a frajersky.
A ešte sa aj vozíš, postojačky vonku!!! z auta a v lete
fúka na teba príjemný vetrík, to je iná frajerina!
škoda že nič z toho