ja mam vselijake taketo uchylky.. fakt je ich vela, proste niekedy mi to už leze na nervy.. napríklad, že ked idem v mysli nejaky kruh tak vždy ho musim uplne uzavrieť.. alebo rposte vela inych veci, teraz si nespomeniem. niekedy to dost leze na nervy
Keď kráčam dlho, napr. domov zo školy, tak si v hlave počítam kroky po desiatkach a každú desiatku v inom jazyku D a tiež, budík si dávam na nezaokrúhlené čísla, 6:03 napr.
Ja čísla vidím všade.. vždy ked idem v autobuse čítam bilboardy a tie slová, teda ich písmená musia mať vždy parne číslo inak domýšlam.. (nenávidim slová ako mlieko, škola, farba...) ako môže mať slovo nepárny počet slabík??
Všeobecne nemám rada nepárne čísla..najhorise je ked si musim dat budik na 5:00... okey idem sa liečiť
a ked to chces konkretne, tak: prekracujem ciary na chodniku striedavo raz lavou raz pravou nohou, citam napisy na zahodenych cigaretovych skatulkach, pocitam pismenka v slovach tipu prooooosiiim ... to so zvukom tiez, vsetky veci musim narovnavat... a tak... mam aj obdobia, ked ma neovladaju skoro vobec, ale posledneho tristvrte roka sa z toho idem zblaznit, pretoze je toho ovela viac, niektore veci ani neviem opisat :/
hmm..kedysi ked som bola mensia vsetko som musela robit v parnom cisle aby som to vynulovala......napr dvakrat som zaklopaala,tak som musela este dvakrat.....alebo odhryzla som z jablka,4 krat prezula,ale msuela som este 4 aby som to ,,vynulovala´´
Bez detailov a bez pravidelnosti to nejde! Nedokážem mať hlasitosť na čísle napr. 78, alebo tesne pred koncom, neznášam krivé čiary, nepravidelné malé veci a všetko podobné. Ak sa raz pustím do upratovania tak všetko musí byť presne poukladané a zoradené lebo neskončím. Miestami si pripadám ako Monk
tiez robim to iste po pesej unas.. ako dievca nadomnou a aj kedsom bola mensia tak som jak sporsta doma ked osm lsa napriklad z kuchyne od obyvky vzdy hore musela buchnut o zarubnu ako keby dake body bysom zbierala inak ma nenapadne nic ale mam vela toho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ale napríklad učiť sa zásadne začínam až keď je celá
Všeobecne nemám rada nepárne čísla..najhorise je ked si musim dat budik na 5:00... okey idem sa liečiť
"Leonarde, Leonarde, Leonarde..."
"Penny, Penny, Penny.."
PENNY
klop klop klop
PENNY
klop klop klop
PENNY
A s číslami... tak to len v alkohole