ani ja som to nevedela ked som si robila sočku, a ani teraz kamoška ked si robila tiež pracu to nevedla......to by aj mna zaujimalo že ako?........inak som to vždy robila pomocou ineho dokumentu že som to skopirovala od tej strany čo som potrebovala.....
lenže keď dáš číslovať od napr 4, tak to čísluje síce od čísla 4, ale nespraví to že na stránke 1 až 3 nebude vložené žiadne číslo (proste to spraví že na stránke 1 bude 4ka)
a aby to na stránke 1-3 nezobrazovalo nič musia byť v inej sekcii
respektíve to čo som napísal ten postup ja robí to že vynechá číslovanie na stranách na ktorých chceš... aspoň tak ja som pochopil to, čo sa pýtala...
Totálne jednoducho som to robila na šočku, zvlášť som si vytlačila tie prvé strany a potom zvlásť tie druhé, pričom prvé tri som dala prádzne, čiže mi to išlo až od tej štvrtej a len som to dala vytlačené dokopy.. takže tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
- vytvoríš si novú sekciu na strane od ktorej chceš číslovať (tj napr na tej 4tej) - potom tam vložíš do patičky číslovanie
- hore by malo byť tlačidlo "spojiť s predchádzajúcou" tak to treba vypnúť (aby nečíslovalo v 1 sekcii)
- potom môžeš nastaviť v tom číslovaní že od čísla 4 (alebo túto poslednú časť asi ani netreba..)
- rozloženie strany
-zlomy
-zlomy sekcií / nasledujúca strana
word 07
tam si nastavis od ktorej strany chces cislovat dokument
podarilo sa mi to nastaviť na worde 2003 juchuchu , ale nepamätám sa ako som to urobil
lenže keď dáš číslovať od napr 4, tak to čísluje síce od čísla 4, ale nespraví to že na stránke 1 až 3 nebude vložené žiadne číslo (proste to spraví že na stránke 1 bude 4ka)
a aby to na stránke 1-3 nezobrazovalo nič musia byť v inej sekcii
respektíve to čo som napísal ten postup ja robí to že vynechá číslovanie na stranách na ktorých chceš... aspoň tak ja som pochopil to, čo sa pýtala...
» izsak.net/weblog/68/cislo...