MSSQL server mozes zmazat, Synaptics je driver na ovladanie touchpadu notebooku (ak nemas notebook zmaz), ATI catalyst je ovladaci panel pre ATI grafiku. V podstate mozes zmazat, ale nerobil by som to. Bonjour neviem co je ak to nevies ani ty, tak zmaz (neviem ci to nie je nejaky textovy editor). A ak nemas java aplikacie tak JAVU kludne zmaz.
Aky mas windows? Ak vistu tak si stiahni Vista Manager. Je tam kopu utilit, ktore dokazu pomazat kopu zbytocnosti.
@3 su to multiplatformove aplikacie napisane v jazyku java, na ktorych spustenie potrebujes JAVA prostredie. Moze to byt hociaka aplikacia ktoru vyuzivas. To uz musis ty vediet co mas v PC.
počkať a to máš všecko na jednom C ? žiadne rozdelenie že na C máš win a na d data? lebo tak to mam aj ja, tým že tam dáš preč pár programov moc veľa miesta neušetríš, vista si aj sama nejako robí zálohu preto je raz viac a raz menej voľného miesta
Aj ja mám HP a ak máš zálohu recovery dvd tak tušímže možeš zmazať ten oddiel... A ak máš Vistu pravidelne maž body obnovenia to ti uvolní aj 20GB miesta ale potom si vytvor nový bod obnovy keby niečo ako to robím ja...
Zober magnet - najlepsie silnejsi elektromagnet - a prejdi nim cez cely pocitac, na harddisk sa zameraj a venuj mu vacsiu pozornost Urcite to pomoze...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Aky mas windows? Ak vistu tak si stiahni Vista Manager. Je tam kopu utilit, ktore dokazu pomazat kopu zbytocnosti.
Inak,aké su tie jáva aplikácie?
Ale uvoľním tym pár GB...
Ešte sú v počítači dva disky ale tie sú iba systémové pre HP,lebo mám notebook HP ale do toho sa
radšej nestarám.