no takto moj milovany Derek(tak som notebook nazvala) bol zapozicany kamaratovi (ktoremu asi ublizim a v klavesnici je teraz kolko svinstva ze to normalne praska ked pisem ako to dat vsetko von??? skusala som to rucny vysavacom ale nedje to. ma nie
obycajne sa tie klavesy daju dal dole, vysypat a potom dat naspat.. ja t tu mam podsvietene, tak by som si netrufol, ale normalne by ti to malo ist dole
No, tak do odcvakávania kláves fakt nechoď, keďže tam sú jemné miniaturné veci, ktoré keď odlomíš, minimálne 2 000 za novú klávesnicu podľa modelu. Skús zubnú kefku.
jj ja som to robil obycjanym srobovakom a slo to dole vacsi problem bol pri mederniku, enter ale to bolo na kalsickej klavensici. Ale tiez som si myslel, ze to treba vsetko dat dole. Az potom som si spomenul co som robieval na praxi
Tak ja mám našťastie počítač, takže to čistím normálne jarovou vodou, pár čistení to vydrží a ked sa to tým pokazí, kúpim si novú klávesnicu, k počítaču nestojí našťastie veľa
Asi najlepšie by to bolo vybrať niečím tenkým, čím sa dostaneč medzi tie medzery, aj ked je to dosť pracné.
Ja by som to dala na tvojom mieste, vyčistiť tomu kamarátovi, ked to tak zašpinil, fakt mohol dať trochu pozor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
tak je všetko v najlepšom poriadku
Asi najlepšie by to bolo vybrať niečím tenkým, čím sa dostaneč medzi tie medzery, aj ked je to dosť pracné.
Ja by som to dala na tvojom mieste, vyčistiť tomu kamarátovi, ked to tak zašpinil, fakt mohol dať trochu pozor
...
» www.weboit.sk/clanok/80/ciste...
» www.lucas03.com/ako-cistit-klav...