BOZEEEE co mate vsetci s popkom ?? Vies co , ja si ho citim , takym co sa aj flase cistia , s drotovanou kefou ty truba A ked neni dost zavolam kominara jozka a chytim ho za knoflik a ten ma vycisti aj v pupku aj v zadku tym jeho nacinim kominarskym
Ahoj Matti,je to potvrdené,myslím tá alergia.Som na seba naštvaná.Chcela som si dať piercing,ale nebudem môcť.Práve kôli tomu,že mám pupok taký citlivý.Ale niektoré názory ma tu ozaj pobavili.Ako to len irituje niektorých ľudí.Pritom som tú otázku zkopírovala z webu.Je to normálny problém mnohých ľudí.Neviem čo je na tom také poburujúce.Dík za podporu.Vidíš svet reálne,ešte nie si zdeformovaná.Maj sa fajn.
@petia545 ale to tu ludi neirituje , tu sa kazdy bavi na tom ze namiesto toho ak sa ti to zdalo vazne , nejdes radsej k doktorke , ale cely den tu budes vypisovat blbosti okolo svojho pupka dievca maj sa krasne a nemuselo sa to este vyriesit , cakal som dalsiu podobnu diskusiu , alebo anketu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ale samozrejme ze si ho cistim