keď sú vyšší než ja, vtipní, nejako umelecky založení (kreslenie alebo hudba alebo písanie...), a majú pekné ruky a úsmev a slabosť pre nízke podivné dievčatá, ktorým sa nezastaví huba...tak vtedy majú vyhrané
Tak toto je práve kritérium, pomocou ktorého naozaj sympatických chalanov nerozlišujem Rozlišujem podľa vlasov (čím dlhšie, tým viac sexi , pekných očí, charizmatického pohľadu, pekného úsmevu... ale výška v spojitosti s postavou u mňa vôbec nehrá nejakú veľkú rolu Ak vôbec nejakú... mne by nevadilo mať chalana, čo je vyšší kľudne o hlavu, aj viac, ani chalana, čo je nižší, pokiaľ by to nebolo príliš komplikujúce Takisto aj s líniou si absolútne nerobím ťažkú hlavu. Podľa mňa sú toto na "páčenie sa" absolútne nepodstatné aspekty.
@jemino Presne tak! Hovorí sa že "dobrého veľa nebýva", čo je plus pre nižších ľudí... A zase, vyšší chalani pôsobia zodpovedne, ba priam pre mňa impozantne... takže v obidvoch sa dá nájsť plus! Treba na to iba správne pozerať
takze, su 2 typy ako ich rozlisovat. je ine, za kym sa otocim na ulici a ine s kym by som chcela byt. chalan sa mi nemusi vobec vyzorovo pacit, ale tym aky je zaujme. ked sa usmeje a tak to je take zlate. na nestastie sa velmi malo chalanov pri rozhovore s nejakym dievcatom usmieva
vyssi, atletickej postavy, pekne vyrysovane svaly na bruchu, hrudi..ale nic na typ kulturistov, a pod. to je hnus..ale tak medzi proste.. samozrejme zase nie ze by som dako ockavala pri sebe mat modela, ale ze..za takymito sa skor otocim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
@keepoff :
všelijakí. aj takí aj onakí.
@coca-colla Asi to bude pekne povedaný opak štíhleho