zakázala by som oboje.. alkohol a tabak drogami sú.. užívajú sa v prítomnosti iba na základe kultúrnej podmienenosti.. keby vznikli teraz, boli by na úrovni iných drog.. všetky by som zakázala.. všetko je to svinstvo..
Ja neviem, zle moze posobit jedno aj druhe. Ale pre mna osobne je alkohol aj akousi tradiciou (mozno nie celkom dobry vyraz)...myslim tym pripitky na oslavach, sampanske, ochutnavka vin, vajecny liker na Vianoce atd. Chcem tym len povedat, ze nevadilo by mi, keby sa alkohol zakazal, ale bolo by to trochu zvlastne.
zakázať? veď aj keď je niečo zakázané, rešpektuje sa to? a drogy zakázané už sú, nie? inak mne je úplne šum a fuk, či niekto (kým to nie je niekto s mojich blízkych) je alkoholik alebo droguje...každý má len jediný život, nech si ho prežije ako len chce...
Blbe delenie tu mas... zalezi do toho ake drogy ...
Ako alkohol s ami hnusi ale zakazat by somh o endal by bolo pokrytecke odomna ... drogy .. moj nazor na drogy je ez yb sa mali v zaujme regulacie trhu s nimi zlegalizovat...
lol že zakázať ... čo ľudí viac láka? asi to čo je zakázané ... bolo by tu len zbytočne viac kriminality kvôli rôznych prepadom "pašovaniu alkoholu" atď.
kedˇsi feťáci nájdu cestú k fetu tak si by si našli aj alkáči cestu k alkoholu ..
+ teraz si vezmite čo by robili tí zažratí pivári na dedinách ... to by boli masívne zbury
btw. obidve sú zlé, za to, že alkohol je legálny vytvára ilúziu, že je neškodný čím vážne škodí spoločnosti
to je jedno drogy sú zakázane a ludia ich aj tak berú (kto chce bude brať či to bude povolené alebo nie).veď aj alkohol je povolený od 18a všade sú najebaný teenageri
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Zakaz alkohol a vychod emigruje na Ukrajinu
Chod spat ty male geňo
Tak nebud fail a nedavaj zavinac pred moj nick lebo na tvoje ubohe nadavky a detske kraviny niesom zvedavy
Ale fajcenie (vseobecne) by som zakazala urcite.
alebo ani jedno
Ako alkohol s ami hnusi ale zakazat by somh o endal by bolo pokrytecke odomna ... drogy .. moj nazor na drogy je ez yb sa mali v zaujme regulacie trhu s nimi zlegalizovat...
kedˇsi feťáci nájdu cestú k fetu tak si by si našli aj alkáči cestu k alkoholu ..
+ teraz si vezmite čo by robili tí zažratí pivári na dedinách ... to by boli masívne zbury
btw. obidve sú zlé, za to, že alkohol je legálny vytvára ilúziu, že je neškodný čím vážne škodí spoločnosti
Ani ma nepoznas tak sa neozyvaj ty dementna chodiaca vagina