myslím, že priemer je 100, taký istý ako aj v realite...samozrejme, že kopec ľudí zahlasuje buď za 50, alebo v mínuse...tu je to taký zvk, označiť každého za tupca:d
ľudia sa domnievajú, že da Vinci mal najvyššie IQ všeo. doteraz
...Lakatosovie podľa mňa ani nevedel písať, však vo vyvolených čo kde nepotreboval žiadne iq...hrať sa na teplého, to vie každý, aj tá najväčšia lama:d
@mm47 nebude ropa, budu slnecne panely pri ktorych sa spotrebuje ohromne mnozstvo energie a ta energia sa vrati asi az po 100 rokoch, ked ich bude treba zrecyklovat a zase prejdu procesom ktory zozerie ohromne mnozstvo energie a nez by sa vratila zase ich bude treba zrecyklovat..
rovnako aj s veternymi mlynmi, ktore maju ale v zime ucinnost o 200% lepsiu ako v lete.. aspon ze samsung vymyslel nejaky novy typ ktory tam nepotrebuje nejaku tazku suciastku tak nebudu hucat.. ale budu zabijat vtaky..
@mm47 to lietadlo sa bude cely cas nabijat a potom zabsolvuje cestu..
no to neznamena ze s tym suhlasim..
ja ti to poviem takto.. energia este je, nebude, skonci zivot. a je vybavene ♪♫♪♫ vies ze s tebou sa necem hadat a preco by sme sa mali ked mame vlastne rovnaky nazor
ropa nie je len palivo...z čoho vyrobia lieky, plasty, perá, foťáky, keď nebude ropa?...náhrada ropy ako palivo, to je najmenší problém...jej nedostatok môže spôsobiť tretiu svetovú vojny, a tiež aj občiansku v turecku, aj keď sa asi nezdá:d...celý svet stojí na rope...jej nedostatok nás posunie dve storočia dozadu
@malapohroma Studena fuzia ci ako sa to presne vola , napriklad to je cesta... davno by aj bola keby tych ludi co sa tym zaobereju nedali zabit ropny magnati
Poviem ti tak ze za nas sa to snad nestane a nasi potomkovia aj tak budu mat vela inych problemov , bohuzial
vy tu považujete za najväčši problém to, že ropa nateraz bezkonkurečný zdroj energie...lenže tu je oveľa väčší problém, štáty ako Kuvajt, Saudská arábia, sú postavené na rope...povráva sa, že najväčší ropní magnáti majú vybudované obrovské ropné nádrže, a keĎ ropa úplne dôjde:d,tak ju budú predávať za obrovky vysoké ceny...pozri Usa vybojovala Kuvajt, má dobré vzťahy so Saudskou, vybojavala Irak a chystá sa zaútočiť na Irán..Irán má určite poznatky o jadrovách braniach nevyhntuné pre jej výrobu, a je temer isté, že už ju tie svine majú a nevähajú ju použiť...z toho ešte môže byť sranda
@lucia199513 NIE problem je v tom ze ked budu zasoby male tak jak si hovorila tak na ten stat alebo na malu skupinu ktora ich bude mat sa ostatne krajiny vrhnu zo vsetkych stran a bude taka vojna ze 2. sv. je proti tomu piantball
je predsa jedno, či začne Irán, a kde začne Irán, USA sa prosto do všetkého zamontujú...tak či tak vždy budú príčinou 3. svetovou...veľkou chybou bolo to ich cuckanie ropy v iraku, zakrývali to husajnom...ďalší problém sú moslimovia sami o sebe, a obama je s nimi jedna ruka...však sami vyhlásili, že pyrenejský im vždy patril aj patriť bude...a dása povedať, že britániu už majú pod kontrolou:d
pcheee rozoberate tu ropu a pritom ide o mozog! to ze ma niekdo nizke iq neznamena ze je pitomi! podla mna kazdy kto ma nazor je mudry! takze su vsetky mudry! a velmi vela z nich ovlada aj pravopis takze su nadpriemerne mudry!
Ked nenájdeme alternatívny typ paliva, naučíme sa opať žiť bez ropy, ako tak robili dlhé tisíce rokov naši predkovia. Našťastie sa to mňa až tak netýka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Absolutní předpoklady pro tvůrčí činnost, určuje ostatním směr poznání. 0.2 %
do 140 výjimečná superiorní inteligence
Mimořádné předpoklady pro tvůrčí činnost, vynikající manažeři. 2.8 %
do 130 Vysoce nadprůměrná inteligence
Snadno vystuduje vysokou školu, může dosáhnout vynikajících výsledků v tvůrčí a manažerské činnosti. 6 %
do 120 Nadprůměrná inteligence
Vystuduje vysokou školu, při vysoké pracovitosti může získat mimořádné pracovní místo. 12 %
do 110 Vysoce průměrná inteligence
Vysokou školu vystuduje jen s potížemi. Důsledností a pracovitostí může získat společenské zařazení předchozí kategorie. 25 %
do 100 Průměrná inteligence
Dokáže složit maturitní zkoušku, v práci se uplatní ve středním postavení. 25 %
do 90 Slabě podprůměrná inteligence
Dokáže absolvovat základní školu a dobře se uplatnit v manuálních profesích. 10 %
do 80 Nižší stupeň slabomyslnosti
S problémy zvládne základní školu, úspěšný v zvláštní škole. 10 %
do 70 Debilita, slabomyslnost
Je-li dobře veden, zvládne zvláštní školu. 6.8 %
do 50 Imbecilita, střední stupeň slabomyslnosti
Nevzdělavatelný, ale osvojí si sebeobslužné návyky. 2 %
do 20 Idiocie, těžká slabomyslnost
Nevzdělavatelný a nevychovatelný.
do 50 Imbecilita, střední stupeň slabomyslnosti
Nevzdělavatelný, ale osvojí si sebeobslužné návyky. 2 %
ak by mal niekto iq 50, tak by isto na birdzi nesedel, lebo by sa nedokázal ani prihlásiť, nieto ešte písať do fór:d:d
...a nemôže mať každý IQ Leonarda da Vinciho, ako napríklad, tak nás blbých prosím ber s rezervou:d:d:d
však jasné...svet potrebuje niekoho, čo ho zachráni...pracuješ už na riešení ropného kolapsu???...
Da vinci mohol mat kludne 90 , preco by mal mat nejake extra vysoke ?
ľudia sa domnievajú, že da Vinci mal najvyššie IQ všeo. doteraz
...Lakatosovie podľa mňa ani nevedel písať, však vo vyvolených čo kde nepotreboval žiadne iq...hrať sa na teplého, to vie každý, aj tá najväčšia lama:d
A nebude to pekne
Este ze uz vyvijam nahradny typ pohonu dnesneho sveta
Ale ma to daleko od toho co si pisala ze clovek len sedi na stolicke a nevie o sebe
rovnako aj s veternymi mlynmi, ktore maju ale v zime ucinnost o 200% lepsiu ako v lete.. aspon ze samsung vymyslel nejaky novy typ ktory tam nepotrebuje nejaku tazku suciastku tak nebudu hucat.. ale budu zabijat vtaky..
a az sa energia minie tak sa zabijem a hotovo..
Lucka nám však priemer dvíha.
A mimo temy , tolko energie co vyrobi 50 veternych mlynov za den , vyrobi jadrova elektraren za minutu
Kym sa nenajde zdorj minimalne rovnako ucinny ako tieto tak mame smolu , a dnes by sa zisli este ucinnejsie
no to neznamena ze s tym suhlasim..
ja ti to poviem takto.. energia este je, nebude, skonci zivot. a je vybavene ♪♫♪♫ vies ze s tebou sa necem hadat a preco by sme sa mali ked mame vlastne rovnaky nazor
ropa nie je len palivo...z čoho vyrobia lieky, plasty, perá, foťáky, keď nebude ropa?...náhrada ropy ako palivo, to je najmenší problém...jej nedostatok môže spôsobiť tretiu svetovú vojny, a tiež aj občiansku v turecku, aj keď sa asi nezdá:d...celý svet stojí na rope...jej nedostatok nás posunie dve storočia dozadu
@stage
ale určite ho nedvíham až tak ako ty....ja ho totiž znižujem, lebo všetkého(teda aj dobrého)škodí:d
@mm47
ten príspevok je stiahnutý z netu, nájdi niečo dôveryhosnejšie:d...ale tých stupníc tam fakt veľa nie je, táto bola najsúcejšia:d
Teoreticky by sa dalo normalne zit , ved v takom 17. storoci tiez nebolo NIC z toho ale to sa neda porovnavat ....
Lietadlo sa nemoze nabijat 3 dni nato aby absolvovalo jednu cestu nevies si predstavit aky je "provoz" na letiskach
A muselo by byt cele z toho panelu
@lucia199513 Aky prispevok? z netu? (ROFL) co si
Poviem ti tak ze za nas sa to snad nestane a nasi potomkovia aj tak budu mat vela inych problemov , bohuzial
vy tu považujete za najväčši problém to, že ropa nateraz bezkonkurečný zdroj energie...lenže tu je oveľa väčší problém, štáty ako Kuvajt, Saudská arábia, sú postavené na rope...povráva sa, že najväčší ropní magnáti majú vybudované obrovské ropné nádrže, a keĎ ropa úplne dôjde:d,tak ju budú predávať za obrovky vysoké ceny...pozri Usa vybojovala Kuvajt, má dobré vzťahy so Saudskou, vybojavala Irak a chystá sa zaútočiť na Irán..Irán má určite poznatky o jadrovách braniach nevyhntuné pre jej výrobu, a je temer isté, že už ju tie svine majú a nevähajú ju použiť...z toho ešte môže byť sranda
USA nezautocia na IRAN neboj sa
je predsa jedno, či začne Irán, a kde začne Irán, USA sa prosto do všetkého zamontujú...tak či tak vždy budú príčinou 3. svetovou...veľkou chybou bolo to ich cuckanie ropy v iraku, zakrývali to husajnom...ďalší problém sú moslimovia sami o sebe, a obama je s nimi jedna ruka...však sami vyhlásili, že pyrenejský im vždy patril aj patriť bude...a dása povedať, že britániu už majú pod kontrolou:d
oháňanie sa paranoidnosťou je teda veľkým argumentom:d
nechcem tými dysfemizmami až príliš veľmi znižovať IQ birdzu:d
@fxx
vieš, vždy musí byť rovnováha...ako veľmi ty to iQ vynesieš hore, tak veľmi ho ja musím znižovať...ach, toľko roboty si mi naložil:d
ale dosť to už vyrovnávajú ludia s fakt asi nulovým IQ