Bulvar by neexistoval bez "hviezd", tie by neexistovali bez neho. Ide o vzajomnu symbiozu, slusne prepracovany marketing. Pre mna je to iste divadlo pre ludi.
Lahke citanie na oddych, dodava niektorym ludom pocit, ze nielen oni maju svoje problemy, ale aj "slavne osobnosti", napriklad. Bulvar tazi z ludskej zvedavosti po novinkach a sukromnych veciach. Je to bulvar, farbený, velkolepý a prázdny.
Precitam si raz za cas, ked v cakarni u lekara najdem pohodeny Novy Cas, alebo niekde v Coffe shop-e a tak dalej. Ale ze by som ho kupovala, citala na nete tak to nie Ked si chcem oddychnut pozriem si radsej dobry film.
V bulvári píšu neskutočné chobotiny , ktorým značná časť obyvateľstva verí . Čo sa týka tých ""mienkotvorných médii"" ako Pravda a Sme môžem povedať , že sú až tak mienkotvorné , že mi je z nich na vracanie
pravda a sme sú teda strašne mienkotvorné médiá ale tak čouž... najlepšie je čítať nezávislé správy a spraviť si názor sám, a nie veriť všetkému čo píšu iní...
...nikdy nebudem citat nejake picoviny, ktore su o kokotoch, ktorych zivoty ma jednak nezaujimaju a ktore su jednak prejebane peniazmy z kazdeho analu... Pes pojeb bulvar a kokotov v nom, hlavne slovenskych, pretoze su to `celebrity` a tie uvodzovky su megavelke...
jasné, že hej aspoň zistím, čo má nové braňo mojsej, prípadne robo mikla. a dnes som sa silno pobavila na článku o tom, prečo odišiel rasťo žitný z amfik sro. srandičky, srandičky,vtipáklovia ľudia pracujú v novom čase
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
» vat.pravda.sk/...
Lahke citanie na oddych, dodava niektorym ludom pocit, ze nielen oni maju svoje problemy, ale aj "slavne osobnosti", napriklad. Bulvar tazi z ludskej zvedavosti po novinkach a sukromnych veciach. Je to bulvar, farbený, velkolepý a prázdny.
Precitam si raz za cas, ked v cakarni u lekara najdem pohodeny Novy Cas, alebo niekde v Coffe shop-e a tak dalej. Ale ze by som ho kupovala, citala na nete tak to nie Ked si chcem oddychnut pozriem si radsej dobry film.
pravda a sme sú teda strašne mienkotvorné médiá ale tak čouž... najlepšie je čítať nezávislé správy a spraviť si názor sám, a nie veriť všetkému čo píšu iní...
aj keby to bola pravda , koho to sere ze skym jebava nejaky moderator