ja som si kupovala Kamaráta...sa priznávam... ...ale ono tam bola taká malá rubrika že Metalové nebo tuším... ..hh....ale čo som také niečo mala naposledy v rukách, tak sme sa na tom všetci dobre zasmiali..
..pozriem len obrazky ..pride mi strasne trapne ako to spoluziacky v skole citaju, ani pri tom nedychaju a potom sa o tom este 3dni bavia, ze kto s kym kedy preco odkedy kde za kolko ...najradsej by som im tie casopisy vytrhla z ruk, ked to citaju :-! ...nervy chytam, ked sa to toho zacnu vzivat
nieee ale ked moje spoluziacky si donesu inko do triedy ( nechapem ako v 16 to este niekto moze citat...svedci to asi iba o ich inteligencii) tak si to poziciam a mam aspon cely den dobru naladu z toho, ako som sa mohla kvalitne zasmiat
ten, kto sa riadi tymi "radami" je naozaj na smiech si myslim ..ale zas...sprava sa podla toho vascina bab od 13-17 takze je to smutne...
už ani nepamätám kedy som naposledy mala nejaký časopis v ruke, ale zase keď donesú spolužiačky do školy tak čítam jedine horoskopy že čo si zase vymysleli za hovadiny
ked som bola mlada takych 12-14 som citala take chujovinky typu bravo girl a divka,ale to preslo davno.. ku koncu ma to uz tak nudilo,ze som to prelistovala za pol minuty... take chujovinyyyy ze koniec
a take casopisy ze Ella,Emma a dalej neviem to je podla mna tiez pekna blbost...Spoluziacky to citaju..Co sa tam da citat?Sak tam su len "skvele" obrazky..nuda..
Dobry a kvalitny casopis je 100+1,cesky o historii,vlade,krajinach a o vela inom...superne to je.
dnes som po dlhom čase videla Kamaráta....mno....pekne som sa na tom pobavila....dnešná hudobná scéne je s prepáčením o ničom...ide len o to kto má väčší výstrih, kratšiu minisuknu...čudujem sa že to niekto číta..a v tých ich poradniach sú stále tie isté otázky
ja ťava som si predplatila inko a teraz by som ho najradšej hneď po prečítaní roztrhala, šak tam píšu iné somariny... a vkuse len zacinko a vanesska, bože... a keď som bola malá, tak som si kupovala kamaráta už sa teším, keď mi dojde z inka posledné číslo, to tuším až do augusta musím čakať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
@metalabby môžem zodpovedne povedať, že nemá
ten, kto sa riadi tymi "radami" je naozaj na smiech si myslim ..ale zas...sprava sa podla toho vascina bab od 13-17 takze je to smutne...
Ale to od mojich 10 rokov do asi trinástky. Potom už nie.
a take casopisy ze Ella,Emma a dalej neviem to je podla mna tiez pekna blbost...Spoluziacky to citaju..Co sa tam da citat?Sak tam su len "skvele" obrazky..nuda..
Dobry a kvalitny casopis je 100+1,cesky o historii,vlade,krajinach a o vela inom...superne to je.