@antifunebracka konkretizuj čo sa ti na nich nepáči keď už ťa to pohoršuje...
A prepáč ak ti je zle napr. z toho, že nevnímam lásku v prvom rade napr. ako sexuálne uspokojovanie sa, držanie sa za ruky, či zaľúbené SMSky a pod. (čo k tomu samozrejme patrí) ale ako skutky, ktoré smerujú ku konkrétnemu dobru toho druhého...
@antifunebracka normálne sa pýtam na tvoj názor. Aj keby si bol neviem ako na tom zle, tak určite dokážeš normálne odpovedať.
Alebo si platený troll alebo neviem... ak mi nechceš nikdy odpovedať, tak ma ani nespomínaj vo svojich príspevkoch, nech ti viacej nespôsobujem bolesti hlavy...
O tom, aký samostatný je muž, svedčí okrem iného aj to, že ho najskôr privedú na svet, neskôr zavedú do školy, tam ho vyvedú z mnohých omylov, sem-tam ho niekto podvedie, keď má 18 rokov, predvedú ho pred komisiu, ktorá ho odvedie, po vojne ho jeho láska zvedie a navedie na sobáš. V práci s ním prevedú rozhovor a ak sa zle uvedie, vyvodia z toho dôsledky. V rodine to obyčajne nevedie k ničomu dobrému a tak ho súd nakoniec rozvedie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
@georg21 no, chystám sa robiť "Open if box" ak vieš čo to je ... a chcem do toho zakomponovať aj niečo takéto
A prepáč ak ti je zle napr. z toho, že nevnímam lásku v prvom rade napr. ako sexuálne uspokojovanie sa, držanie sa za ruky, či zaľúbené SMSky a pod. (čo k tomu samozrejme patrí) ale ako skutky, ktoré smerujú ku konkrétnemu dobru toho druhého...
Alebo si platený troll alebo neviem... ak mi nechceš nikdy odpovedať, tak ma ani nespomínaj vo svojich príspevkoch, nech ti viacej nespôsobujem bolesti hlavy...
zvačša pravdivé
laska je ako nenavist, len celkom ina
bez lasky nie su kolace
milovat osobu, ktora o nas nestoji je ako vhadzovat peniaze do pokazeneho automatu - nikdy nam neda
laska ma mnoho tvari, ale iba jednu kundu
vsetky lasky skoncia. vsetky neopatovane lasky budu trvat vecne.
ak je Boh laska, tak ja som bozsky
vcera si ma milovala, dnes ma milujes, zajtra mi konecne das
laska zeny je ako motyl - vycicia tvoj nektar, a potom preleti na dalsiu kvetinku s tycinkou
milujem, teda nemyslim
milovat sa sam je horsie ako byt milovany niekym
Oscar Wilde ine mi netreba.
nebrat lasku tak vazne, ajtak vam to nevydrzí