Citili st euz taku beznadej ze ste rano nemohli vstat z postele?
mam uz asi dva roky strasne obdobie ze soma ni raz nebola stastna ani nic, nemam priatelov akych by osm potrebovala,a ani nic co by ma drzalo nad vodou. proste rano nemam motivaciu vstat z postele.najskor som ako take svetlo videla strednu ale to tiez nes
no ani nie mne sa nikdy nechce vstávať lebo chce spať
šak viščo?..musíš si povedať že ked budes lezat v posteli len a nevstaneš budeš sama a za to si budeš sama vinná že si nevstala a nebola so svojimi kamošmi
@2 nemam priatelov lebo si orzumiem len s malokym takze ani pre to nevstavam...knizky milujem ale teraz citi taku beznadej ze by som sa iba vksu eprevlaovala v posteli a snaila nemysliet lebo by osm sa zblaznila ze je to tak vsetko ako to je...@3 na truistiku nemam skym is som uplne sama.s otcom nezijem a mama je stale u priatela ana taketo blbosti ze turistika so mnou nema cas ani naladu
stávalo sa mi podobne, skončilo to ked som bol na výške, začal som robiť veci čo ma bavia a teraz sa mi to zas vracia, ked ma vyrazili zo školy a neviem čo dalej :/
@4 my sme chodievali s mojim ujom na turistiku, alebo bratrancov či sesternice nemáš blízko?
Mne inak pomohlo, keď som bola tretiačka a potom bola birmovka, boli vtedy také stretávania sa, a tam som sa začlenila do speváckeho zboru. Bývali rôzne púte a také veci, ale tiež sa to rozpadlo, ľudia šli na VŠ a potom ostali aj v tom meste.
A teraz som aj ja na výške a tiež dakedy sa strašne nudím a neviem, čo so sebou, ešte to je aj o tom, že tí intrákovi sú spolu často.
Ale myslím, že v dnešnej dobe tým prejde každý, ale vážne to prejde.
ono v tejto dobe je to take ze bud sa prosposobis spolocnosti alebo zdochnes a ja s afakt nechcem prisposobovat lebo s ami tato spolocnost nepaci a je vela ludi ktori zdielaju tento moj nazor ale ja proste nemozem na ziadneho natrafit
hej stava sa mi to hlavne po treningu a este ked v ten den som v posilovni cvicil nohy a mali sme Tv v skole ..... takze par hodin chodim jak zdreveneny ...ale to nieje asi tvoj pripad noooo...ale chyba je v tebe nie v kolektive ....ver mi .... nezazil som to zatial ale to je tym že nemam problem sa pustit do debaty z hocikym
myslím,ze aj ked mas pocit ze svet je zly, vzdy sa tam najde clovek s ktorym si rozumies...ja nemam bohviekolko priatelov,ale tych co mam by som za nic na svete nevymenila..hladaju sa tazsie,ale su,a len preto aby som mala viac priatelov sa menit nebudem,bolo by to na nic...tak podla mna je vzdy dovod sa na nieco tesit,a to ti vravi dobry pesimista...skus to,den bude lepsi..ty budes mat lepsiu naladu a ta ludi pritahuje...
nemám z toho čo píšeš pocit, že je to rebélia. vyzerá to na depresiu. a s tým si málokedy poradíš sama. buď ťa z toho vytiahne niekto tvojmu srdcu blízky, alebo terapeut...
# 0 Meredith555: poznám niečo také, síce nie som na tom až tak úplne zle, pretože vždy je dôvod pre niečo vstať z tej postele a tešiť sa zo života, ale momentálne prežívam niečo podobné. Som na novej strednej a čakala som od toho niečo viac, a akosi si vôbec neviem zvyknúť na prostredie. Všetko je fajn, ľudia v pohode, lenže proste cítim sa taká nejaká sama. Podľa mňa by ti pomohlo, keby si sa niekomu vyrozprávala.
no ako kukam tak nieje dvovod oplakavat ved niejsi skareda?
a chces vediet kde je ten sedy bod?ten je ze si single...
mne momentalne blbne stranka tak neviem odkial si ale ked mas taketo slova tak moja intuicia je ze niesi z ba?
a vies vlastne kolko dievcat a chlapcov je samo?ak nie tak nemaj obavu lebo aj oni to prezivaju tak isto len si to nepripustaju lebo je vela pozitivnych veci.
a ak si z ba tak otazka znie preco si nebola na stretku?
nerob pičoviny, musíš to robiť ako ja som nenávidený, tak musím nenávidieť ja viac. rob ľuďom schválnosti, poriadne ale poriadne každého nenáviď. keď uvidíš, že ťa nenávidia, alebo tí, čo ťa milujú neveriacky pozerajú na to čo robíš budeš mať hneď väčšiu chuť do života. týraj, šikanuj... ale ne fyzicky, to je pre jebov. musíš vedieť každého zotrieť, natrénuj si to na slabších a potom sa vyskilluješ, možno niekoho doženieš k samovražde, ako sa to mne podarilo(prežila:/), nemaj výčitky, zabíjajú sa len slaboduchý blbečkovia, čo sa nedokážu brániť, takých svet nepotrebuje, možno sa dostaneš ku cvokárke ako ja, ale cvokárku zotrieš ešte lahšie. pracuj na sebe. každý deň keď niekoho rozplačem pocítim večer sladký pocit zadosťučinenia, sem tam sa stane, že mi je doplaču z toho aký som zlý, ale to sa len to slabé vo mne ozýva, treba to zahubiť.
veeed ...vstavaj ....ked nevstanes tak nic nezazijes ...proste chapes? ...zijes len raz ...a ked vravis ze si teraz ako keby uplne na dne ...tak vyskusaj nieco ..hocico --aj tak nic nestratis tak co ....proste ..najdi si kamosov , alebo nejakee hobby alebo hocico ... --prosiiim ...ja mam tiez hocikedy taky pocit ..tak ale skus najst aspon nieco dobre -ved mna rozveseli hocico ...aj ked si kupim rano cokoladu alebo co ...proste ziiiiii...aby si mala na co spominat v starobe...ved teraz je najlepsi vek na robenie debiliiiin ...tak sa snaz aj napriek tomu ze si ostatni nieco o tebe pomyslia ..ved noa ..o mne si vela ludii mysli ze mi sibe ..ael noa? ...tak skus ..aj tak nic nestratis .... (fuha ..ale som sa rozpiisala hhehh) ....drzim prsty ..
presne viem ako sa citis takto som sa citil posledne 2 roky kazdy den v zivote som sa strasne velakrat sklamal v skratke otec tyran v skole sikana, vtedy sa mi zacala formovat vyhybava porucha osobnosty je to proste samotarska choroba odvtedy nemam priatelov , sklamanie v laske [ moje dievca ktore som tak lubil my prebral chalan ktori ma sikanoval no co uz ] na strednej sa rodicia zacali rozvadzat to bolo fakt peklo a trvalo to dva a pol roka vtedy som zacal s drogamy... teraz som cisty pol roka a od zivota uz nic necakam aby som sa nesklamal ale to ti nechcem radit lebo myslim ze to nedopadne najlepsie drzim ti palce
Ja som to prežívala skoro celu základnú . A dakujem za to že sa to už skončilo . Nieje teraz nič svetoborné ale mam aspon priatela a par kamaratov s ktorými sa celkom da. takže vydrž otvor sa pred ostatnými a uvidíš že život bude ľahší .
aj mne sa take stava, ale len obcas, nie pravidelne Vtedy rchlo hladam, ze naco sa tesit tento den, aj nejaku malu volovinku..............a ked nahodou nenajdem, tak............. vtedy som uz v riti Ale cez den sa vzdy nieco najde.
@26 no zaujat tak, ze by som s aprost epri nich citila dobre, ze by boli trochu iniciativni a nemusela by osm vsetko vymyslat ja, ze by ma podrzali v najhorsom a tak...a hlavn etaki zivsi
@13@18 neako sklbim vseetko do jednej odpovede ....tak mne je to fuk skym hlavne pekna čaja ...no dobre ale k veci ...ale aj to bolo k veci ....minule sme isli okolo jedlane (dnes) kamos mi hovori ze jee jaka pekna baba ze ani nvm jak sa vola a mne hned preplo ze ahoj ahoj jak sa mas atd, ako sa volas ...a bola dalsia znamost skoda ze si cez den neviem zapamätat tych 10 -15 mien ....atd. sice v triede mame jednu taku peknu ale tha tie par sekundove prestavky nestacia naniiiic ....a po skole ju niet boha najst .... uz sa zblaaaznim z teho .... pochybujem ze som vsetko sklbil do jednej odpovede ale aspon som sa pobavil .....NECITAJTE TO ...moc dlhe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
šak viščo?..musíš si povedať že ked budes lezat v posteli len a nevstaneš budeš sama a za to si budeš sama vinná že si nevstala a nebola so svojimi kamošmi
Také stavy depresie občas každého prepadnú Skús dobrú knižku
Mne inak pomohlo, keď som bola tretiačka a potom bola birmovka, boli vtedy také stretávania sa, a tam som sa začlenila do speváckeho zboru. Bývali rôzne púte a také veci, ale tiež sa to rozpadlo, ľudia šli na VŠ a potom ostali aj v tom meste.
A teraz som aj ja na výške a tiež dakedy sa strašne nudím a neviem, čo so sebou, ešte to je aj o tom, že tí intrákovi sú spolu často.
Ale myslím, že v dnešnej dobe tým prejde každý, ale vážne to prejde.
a chces vediet kde je ten sedy bod?ten je ze si single...
mne momentalne blbne stranka tak neviem odkial si ale ked mas taketo slova tak moja intuicia je ze niesi z ba?
a vies vlastne kolko dievcat a chlapcov je samo?ak nie tak nemaj obavu lebo aj oni to prezivaju tak isto len si to nepripustaju lebo je vela pozitivnych veci.
a ak si z ba tak otazka znie preco si nebola na stretku?
tak teda hlavu hore....