už sa blíži koniec druhého mesiaca kedy zarábam sám na seba, bál som sa toho ale je to moje najlepšie rozhodnutie! Dal som si sľub že nebudem robiť na čerevo druhého a páči sa mi to je to super, nielen v tom že mám trojnásobný plat ako pred tým.
Akože si SZČO? Tak to možno máš plat o dosť vyšší, potom ti príde zaplatiť dane, ďalší rok aj socku a dosmeješ sa hoci na Slovensku je bežná prax platiť si čo najmenej...
Ono je to fajn ale nie je to pre kazdeho. Mne celkom vyhovuje ze viem ze mi kazdy mesiac pipne, odrobim si 8 hodin a mam cistu hlavu a hlavne nemusim nic riesit s ludmi XD. Inak ale co sa tyka prijmu tak vela ludi porovnava cisty plat ako zamestnanec a prijem ako zivnostnik co je somarina. Musis porovnavat superhrubu mzdu + ako zamestnanec mas este nejake vyhody ako odmeny dovolenku PNku starvne listky atd. Ale 3 nasobok je fajn.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov