Mám priateľa, máme sa radi, ale je pracovne velmi zaneprázdnený. Takže buď je v práci, alebo oddychuje, lebo je unavený. Chcela by som s ním tráviť viac času. Áno, prebrala som to s ním, ale k zmene nedochádza...
no to poznam odkedy su kamosi zadani vidim ich cca dvakrat za rok...esteze naj kamos nikoho nema heh...chod von spoznavaj novych ludi...napr. vytiahni von niekoho z prace a tak
hmmm tento problem mam aj ja ..... ale teraz neriesim. zacal som na niecom "pracovat" a snazim sa co najviac pri tom naucit. tkaze nemam cas nad tym rozmyslat ci sa da s tym nieco robit alebo nie
Asi kazdy ma obcas taketo obdobia, myslim, ze to je len docasne...
A ako tu uz bolo skus teda spoznat novych ludi, popripade sa ozvi starsim priatelom. Najdi si nejaky konicek, zalubu, co ta bude bavit a zaberie ti volny cas, sprav aj nieco pre seba.
Ja som si dnes napr. prefarbila vlasy na cerveno a hned som o 100 % spokojnejsia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
hmmm tento problem mam aj ja ..... ale teraz neriesim. zacal som na niecom "pracovat" a snazim sa co najviac pri tom naucit. tkaze nemam cas nad tym rozmyslat ci sa da s tym nieco robit alebo nie
A ako tu uz bolo skus teda spoznat novych ludi, popripade sa ozvi starsim priatelom. Najdi si nejaky konicek, zalubu, co ta bude bavit a zaberie ti volny cas, sprav aj nieco pre seba.
Ja som si dnes napr. prefarbila vlasy na cerveno a hned som o 100 % spokojnejsia