oficiálne som sa s nikým nerozišiel, lebo som sa oficiálne s nikým dokopy ani nedal, ale tak či onak ku každej prechovávam istý druh citu, a to sa nezmení
len tak všeobecne dodám, že mám teóriu, že niektorí (nie všetci a ani len väčšia časť samozrejme) si zamieňajú závislosť s citom. po rozchode po istom čase už vlastne neprechovávajú k bývalému partnerovi žiaden cit, ale ostáva v nich spomienka na to pekné, zabúdajú na to zlé a preto, že sa v citlivejšom období nemôžu upnúť na nikoho nového, ostáva v nich prehnané obzeranie sa za minulosťou.
necítim už k nemu nič, áno možno si poviete, že som bezcitná, ale nemám dovod k nemu niečo cítiť. Prešlo už odvtedy zopár mesiacov a hlavičku mám úplne vyčistenú z minulosti. Sústredujem sa na to čo bude, čo príde.
Nezaujem .. nespominama nezalezi mi natom co bolo .. mozno keby bol opetovany moj pokus o priatelstvo tak by to dnes vyzeralo inak .. ale naco sa zbytocne upinat na niekoho, s kym uz davno nemam vztah, nemam s nim nic spolocne .. vravi sa ze srdcu nerozkazes ale ovplyvnitelne o podla mna z istej miery je
hej cítim, tie dva roky ma poznačili..vlastne dva a pol....necítim lásku, ale dajme tomu určitú formu vďačnosti a občas hnev za problémi, ktoré ma ešte stále sprevádzajú.
ta začiatkom augusta ale no aj tak k nemu dačo cítim, ale necítim potrebu mu to zbytočne znova dookola vysvetľovať, je to zbytočné, som rada že to dopadlo tak ako to dopadlo
dakedy to tak bolo... ked som sa rozisiel s byvalou, tak som strasne dlho na nu nevedel zabudnut, ale na stastie uz som si neaky ten cas vedomi toho, ze to je strasna krava...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a teraz nech moji bývalí rozmýšľajú, o kom to točím