Alebo k človeku , ktorého ste velmi milovali ale on vás nie.. Ale už ste sa rozišli alebo sa nestretaváte--...Myslím tým , keď okolo vás napríklad prejde , ked sa stretnete -cítite niečo ? nejaký pocit ? nostalgiu ?alebo nie ? .......
mam ho rada .. velmi , velmi .. ale nechcem si to priznat , ked ho vidim tak .. som stastna , ked sa na mna usmeje ach , sem tam spolu ''pozeráme filmy'' u nás tak som rada ze aspon tak som s ním.. a uz to bude rok od kedy sme sa rozisli ..
henten... nestretávam ho často, neni de, ale keď som ho naposledy videla, fúúúú dlho som sa z toho spamätávala... po pol roku poriadne, ho videť, neni sranda... ale úprimne, lúbiť ho už asi nelúbim...
prvu lasku budem nosit v sebe do konca zivota lebo nebola obycajna a doteraz mam na nu najkrajsie spomienky, nech to uz dopadlo akokolvek. ale k nemu uz necitim nic v momentalnej podobe, len k tej spomienke. k ostatnym prechovavam bud sympatie alebo nezaujem.
čo ja viem také nostalgia, a na tie pocity, zážitky sa podľa mňa len tak zabudnúť nedá, ale inak, žeby to niečo až-až so mnou robilo, to zase nie myslím
kazda zena, ktoru som miloval, zostane u mna v srdci, lebo som tym, kym som, aj vdaka nej a neviem sa toho zbavit. Zufale milujem spomienky na to, kym tie zeny pre mna boli, ale v sucastnosti mi uz ako zeny nemaju co povedat. Kazdopadne si myslim, ze nadavat na svoju byvalu je akoby som nadaval samemu sebe...
Najradšej by som k nemu necítila nič, ale zároveň by som chcela vrátiť tie časy s ním. To aký sme boli šťastný a úprimný, ako sme spolu prekonali každú prekážku, ktorá sa nám postavila do cesty. Všetko mi to tak chýba, ale zároveň som rada, že to skončilo. Nemôžem povedať, že ho milujem, iba, že som ho milovala a pre moju sprostosť aj stratila, a od vtedy som sama. Najprv som sa utápala v slzách, ale potom mi došlo, že si chcem život užiť !! Preto to už neriešim. Aj, keď niekedy by som si chcela zopakovať staré časy...
Ale mne stačia priatelia, s ktorými sa cítim dobre Užívam si život a nenechám sa ničím trápiť (Recept na šťastný teenagerský život) !!!!
ja to citim stale strasne silno, vzdy ked nanho pomyslim tak slzy idu., je to uz pol roka a raz sme sa videli..ale to ani dychat nemozem, viem ze raz to prejde cele, ale bude to tak mozno o rok
tak možno zhnusenie z neho, z jeho sebalútosti a z toho, čo všetko na mňa nakydal a nebola to pravda a sám to dobre vie... mier s ním a jeho trápnymi predsudkami
istym sposobom ich mam rada ved uz pre nejaky dovod sme spolu chodili. ale uz to nie je taka ta laska. hoci vzdy som rada ked ich stretnem,prehodime par slov, zasrandujeme . su to dobri chalani a prajem im len to dobre, tak preto nechapem preco niektori ludia nadavaju na svojich ex. ved preco ste potom s nimi boli?
Rozišli sme sa pred mesiacom a pol a ja ju stále milujem ):
Mali sme krásny vzťah ale zrazu sa niečo dooralo, prestali sme si rozumieť pár krát sme sa pohádali a dal som jej kopačky.. a ona? Mám pocit že jej to bolo úplne jedno. Hlavne nech je šťastná, však mňa to raz prejde.
k mojej prvej laske a to budu uz aj 3 roky...a ze to bola laska teda aj ked som s nou nikdy nebol navzdy ostane nieco specialne pre mna...ani nie ze by som ju miloval alebo co ale je proste specialna premna
Ja som bola s priateľom vyše 2 rokov pred týždňom mi dal z ničoho nič "kopačky" a o týždeň nato (včera) bol vo vzťahu s inou ... plačem od rána do večera ...vôbec nechápem čo sa stalo, prečo sa zmenil zo dňa na deň... cítim k nemu akurát tak odpor ako sa mohol tak zachovať .. a modlím sa aby som ho už nikdy viac vo svojom živote nevidela ... proste celé zle ... a to nevravím že mi dal tiež kopačky cez facebook... to ma dorazilo úplne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
@purenarcissism ta ty si zlá
S iným som kamarátka. Nestretávame sa, ale často si píšeme a úplne v pohode
Ale mne stačia priatelia, s ktorými sa cítim dobre Užívam si život a nenechám sa ničím trápiť (Recept na šťastný teenagerský život) !!!!
A celkom ma to aj mrzí...
ale...
Mali sme krásny vzťah ale zrazu sa niečo dooralo, prestali sme si rozumieť pár krát sme sa pohádali a dal som jej kopačky.. a ona? Mám pocit že jej to bolo úplne jedno. Hlavne nech je šťastná, však mňa to raz prejde.