Cítite sa niekedy ako človek ktorý vo svojom živote nič nedosiahol?
Mávate pocit že oproti druhým ľuďom ste úplne nepodstatný, napriek tomu čo viete, čím ste si prešli, sa nemáte čím pochváliť, byť na seba hrdý, skrátka, cítite sa menejcenne?
alebo vôbec nie, naopak, máte dostatok sebavedomia a ste naozaj "podstatn
nič som nedosiahla, vždy ma niekto porazil...nech už šlo o čokoľvek ....ak keď o mizivé percento ... ale vždy musím byť aspoň druhá .... a tu moja snaha padá, lebo nikdy mi nič nevyjde
Tu je iná depresia Nie necítim sa menejcenne, v tom čo robím som vždy istá a som strašne cieľavedomá a tvrdohlavá keď si niečo zaumienim.. Jednu moju vlastnosť mám na sebe najradšej a to že sa dokážem tešiť zo strašných somarín a maličkostí, takže každý deň mám nejaké víťazstvo niečo čo dokážem a za čo som na seba hrdá..
A keďže sa riadim filozofiou že je len perfektný plán, ktorý vyjde a všetky ostatné plány sú proste na hovno, tak ani nemôžem mať také pocity
Ale zas nechodím hore nosom, nie som riť sveta, viem kedy je dosť a takéto existenčné problémy a komplexy mám skôr v inej sfére
@ridiculousnotion napr. moja spolužiačka má tiež takúto vlastnosť, tešiť sa z maličkostí, je to zaujímavé ju sledovať takúto vlastnosť by som bral hneď
celý život.. lebo v podstate, čo také som dosiahol? možno akurát, že som neprechlastal svoju mladosť, ako veľa rovestníkov.. inak som na tomto svete zbytočný, presne tak isto, ako aj zvyšok ľudstva
zatiaľ nemám pocit že by som dosiahla dačo veľké...ale malé veci by sa možno aj našli neviem vždy snažím sa na ostatných aj na sebe hladať predovšetkým pozitíva...
Hm... raz som vyhrala druhé miesto v šípkarskom turnaji detí z celej dedinky - uzavrela som na prvý raz na šupu double jednotku a doteraz nechápem, ako som to trafila, ale bolo to rozhodujúce a vtedy som sa cítila veľmi významne ! A mám doma zlato-červený fake pohár a mám v ňom odložené náhradné hroty a dielce .
Ešte som nedosiahol a možno ani nikdy nedosiahnem to čo chcem ale hýbem sa správnym smerom a na výsledku až tak nezáleží. Človek by mal robiť najlepšie ako vie a nie filozofovať nad úspechmi a neúspechmi
Tak mam 17 nečakaju sa odomňa velké veci. I ked niekedy mam pocit že som sklamala seba v uplnych zbytočnostiach ale pre mna podstatných. Prešla som si mnohými vecami čo by iných zložilo. Myslím si že mam ešte plno času nato dokazať niečo. Mám mnoho cielov, dúfam ,že mi vídu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
A keďže sa riadim filozofiou že je len perfektný plán, ktorý vyjde a všetky ostatné plány sú proste na hovno, tak ani nemôžem mať také pocity
Ale zas nechodím hore nosom, nie som riť sveta, viem kedy je dosť a takéto existenčné problémy a komplexy mám skôr v inej sfére
Ale inak ma tieto ohlasy nejak neprekvapujú, vzhľadom k veku a príležitostiam k tomu, niečo dosiahnuť.
koľko ľudí to neurobí alebo nedokáže?