Obcas. Ale to nie je taka samota, ze by som nemala s kym ist von alebo tak. Toho mam az nad hlavu. Ale skor samota v tom zmysle ze nemam “my significant other” - partnera. Ten mi tiez nechyba stale, ale obcas su take momenty ktore vsetci pozname, pri zaspavani, prebudzani, niecom mimoriadnom...kedy by to clovek chcel zdielat s partnerom.
akurat som nad tym dnes pri zaspavani rozmyslal, ze ano a dost.
znamych mam kopec, aj inych ludi so chcu so mnou travit cas, frajerka by so mnou bola stale najradsej by sa asi so mnou nechala sputat a zahodila kluce
Teda nie osamely, ale sam.
Hm. Asi cas na nondualnu meditaciu
Ano, aj ked mám rodinu, dobrého kamoša s ktorým môžem pravidelne chodiť vonku, ale práve tá prázdnota vo vzťahovej oblasti mi spôsobuje tento pocit osamelosti.
Bývam s rodičmi a to mi čo sa týka spoločnosti stačí. Nevedel by som bývať sám. Co sa kamarátov týka nepotrebujem mať nejakú partiu kamarátov. Stačia mi tí internetoví.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
rocnik 80 - 95, 22% bez priatelov, 30% bez bf a 25% bez znamych, 3/10 ludi sa citi osamelo
znamych mam kopec, aj inych ludi so chcu so mnou travit cas, frajerka by so mnou bola stale najradsej by sa asi so mnou nechala sputat a zahodila kluce
Teda nie osamely, ale sam.
Hm. Asi cas na nondualnu meditaciu