Myslíte si, že ak je chlapec romantik, alebo citlivý, je to pre neho výhoda alebo naopak, skôr nevýhoda ?
Počúvanie romantickej hudby, časté komplimenty, darčeky ako dôkaz toho že slová neboli len tak povedané doprádzdna, totiž riadim sa zásadou "Ak ľúbi
neviem, vsetkeho vela skodi no.. a na taketo prehnane veci by som ja osobne nemala zaludok, ale kazdy sme iny a isto je kopa dievcat ktore by to patricne ocenili
som citlivy a zaroven viem zene dokazat preco a ako ju lubim, ale co je vela, to je vela. neustale komplimenty a neviem co vsetko by ma riadne otravovali
@marquicio môj bývalí keď sa zrovna neflákal s kamarátmi a neožieral sa tak sa tváril aký je roamntik nosil mi darčeky rozprával mi že ma ľúbi - romantickú hudbu nepočuval to už by som si o ňom myslela asi niečo ine.
A akože mi hlboko pozeral do očí a podobné veci ked som sa s ním chcela rozísť asi pred rokom tak uplne mu tiekli slzy - bolo to hrozné fakt odpudivé. Nepáčilo sa mi nosiť domov tie darčeky vždy na mňa pozerali ako na debila tak som mu za to raz vynadala a potom prestal len s tými pohladmi a lepením sa na mňa nikdy neprestal a uprimne po čase mi to dosť liezlo na nervy bol to des. A škoda že sa neriadil s tým tvojím"Ak ľúbiš, tak to nielen hovor, ale aj dokáž." pretože tým sa riadim ja a on to nikdy nedokázal - darčeky pre mňa nie sú dôkaz lásky.
ako už spomenula @h8u tak všetkeho veľa škodí, neprispôsobuj sa dnešnej dobe nebuď k*k*t tých je tu už dosť ale fakt to nepreháňaj buď trochu chlap to sa babám páči teda aspoň mne .
jedneho mojho znameho, taxikara sa raz mlada zakaznicka pytala ci ma frajerku. a on ze ne. a ona ze to preto lebo je na zeny moc dobry. a ja si myslim ze ta holka mala pravdu. zeny nechcu dobry chlapov. alebo aspon vacsina z nich nie.
pozri, spolocensky konsezus, ze chlapi su tvrdasi a zeny citlive nezne stvorenia je blud od zakladu = takisto ako je medzi chlapcami zopar romantikov, tiez je medzi zenami zopar romanticiek...v oboch skupinach v drvivej mensine......a v dneskej dobe je to nevyhoda, velka, lebo ak romantik narazi na zenu, ktora nema problem s nezavaznym sexom, tak ten si u nej ani neskrtne (bude ho brat ako slusniaka alebo ako poseru a pod.) a najpravdepodobnejsie sa tiez stane necitlivym hajzlom..podobne to funguje aj so zenami.....
@djdaniels o mna zeny mali furt zaujem len vtedy, ked som chodil nasraty a urazal, zosmiesnoval ich a pod...pritom ony to brali akoze ich balim, ale ja som mal len fakt blbu naladu, a urazkami som si to ventiloval + zopar sa na mna tak namotalo...podla mna si vacsina zien ani nezasluzi lasku, lebo pre typicku zenu laska=sexualne vzrusenie a ziadne city...to by si mala vacsina chlapov uvedomit...nie sladke reci, ale skor ist priamo na sex a bud da alebo neda...zeny sa hraju na citlivky iba
Ale si aky si, nemen sa. Urcite sa najde nejaka ktorej to bude vyhovovat.
Romantiku mam rada ale v ramci normy. Mne sa zdalo napriklad strasne romanticke ked som sa opila a boleli ma nohy v lodičkách, a tak ma drahy zobral na ruky a vyniesol ma peso 4 poschodia ku mne domov.
Tým nechcem povedať, že by som jej spieval milostnú pieseň pod balkónom A určite to napríklad s darčekmi alebo komplimentami nepreháňam, len hovorím, že mám nutkanie hovoriť komplimenty. Snažím sa byť sám sebou, len niekedy chcem byť taký a niekedy zas taký.
Mám mnoho kamarátov, ktorí keď sa rozíjdu, tak majú v pppp. A o pár dní sa už usmievavo preczhádzajú za rúčky s nejakou inou. Presne tak, kamarát je doslova jedno hovado, hreší po dievčatách, prdí pri nich, učí sa na štyrky a aj vyjadrovanie nie je na úrovni 18 ročného chlapca. Ale dievčat má koľko chce. Ja mám dievča, som spokojný, ale keď som sa rozchádzal s bývalými, mňa to bolelo a myslím na to, pričom on len mávou rukou, vynadal jej do štetiek ku*iev a išiel za ďalšou. Preto niekedy chcem byť ako on. Aspoň v mladosti.
juj never tým romantickým filmom, komediam a podobným...všetko a cele je to postavene na klamstve a ilúzii (ktoru ako ludia v sebe radi živíme ved prečo nie, ked to sposobuje kladne pocity) - ale ked sa film "akože" končí - práve až po tej fáze medzi dvoma začínaju v realite rozne klasicke formy rozporu, drobných hadok, všímame si to čo sme dajme tomu nevideli pred tým pre vysoký stupen ružovych okuliarov.. - len to onen film romanticky nezachytí - lebo ludia to dôverne poznajú, nemajuc s toho vacsinou kladne pocity (a čo chce filmový priemysel ? - zarobit. Ako zarobí ? - vzbudi v ludoch co najviac pozitívne pocity (samozrejme mix napatia, strachu, lasky,)... - nieje to realita čo nam predklada - a nieje dobre upadnut do toho si to mysliet.... (i ked ano ano - snažia sa nam to vtlačiť do mysle ako určitý "priam klasicky sposob spolužitia partnerského nakolko je to všade v každom romantickom filme - nepravdepodobnost x situácii)
Ale čo sa stane aj tak v realite ??? (aj pre človeku čo tomu uveri) ? - pôjde do kina aby sa uchlacholil danou predstavou (on/a predsa existuje a bude to raz take) - a v pozadí je zase zárobok pre vyšších. Je to čisto psychologia - špinava psychologia pachana na ludoch za učelom zarobenia na nich ... moja uvaha...
City sú veľmi dôležité. Ale rozum tiež. A všetkého veľa škodí, a preto tieto dve veci treba správne využívať. Nemusia sa vylučovať, môžu sa krásne dopĺňať. A odporúčam toto prečítať: » ow.ly/u51pZ...
@marquicio všetkého veľa škodí... v lete som bola asi mesiac ( z citoveho vydierania donutena) chodit s jednym, tkroy bol straaaaaaaaaasne mily, ale proste az otravny, ano biela ruza je pekna, ale nevedela som ako sa zachovat poriadne... cele to bolo az moc...
hlavne si nenechaj radiť o ženách chlapmi, 95% nám nerozumie a napriek tomu sú schopní ťa ubezpečiť, aké sme zlé, falošné, ideme len po prachoch a podobné hlúposti. to sú tí, čo sa z toho rozchodu narozdiel od teba nevyplakali.
k otázke, ja si tiež myslím, že žiadny extrém nie je dobrý. to, čo robíš je úžasné pre dievča, ak je do teba naozaj zaľúbené a vtedy je to fajn. možno aj to bol práve problém, že si sa ešte od tej prvotnej zaľúbenosti nestihol prepracovať k niečomu triezvejšiemu, vtedy to bolí najviac tiež som exa zahŕňala pozornosťou, pretože som to tak cítila, ale keď mi to robil iný ex, chcelo sa mi vracať, lebo to z mojej strany nefungovalo.
každopádne si myslím, že vekom sa ešte trošku oťukáš, že sa na nič nehráš je fajn, určite ostaň aký si. že veríš v romantickú lásku je podľa mňa super, ja napríklad milujem Disney rozprávky a aj keď nám to s posledným exom celkom nevyšlo, naše stretnutie bolo skoro ako z Popolušky, aj mi občas vravel Cinderella. treba veriť a nenechať sa odradiť pár neúspechmi, tie patria k životu
@marquicio som taký, je to normálne. Súhlasím s @5
Veď napr. vo vzťahu si máte byť oporou, a to nie len fyzickou ale hlavne psychickou. To znamená, že ak ona plače mal by si byť schopný ju chápať, a vedieť dávať najavo svoje pocity.
Romantika v telke je väčšinou úplne iná ako tá reálna, a to nehovorím o tých tzv. romantic. komédiách. bléé.
Romantika je napr. že sa chceš pre svoju ženu obetovať, spraviť niečo čo ju teší, hoci ťa to stojí námahu. A to každodenne. Ale ak sa na toto pýtaš tak zrejme ešte nie si pripravený do plnohodnotného vzťahu. To myslím v dobrom. Dozrievanie potrebuje čas... :letim:
nemam zaujem o citliveho chalana. jeden moj chalan sa predomnou rozplakal, ked sme sa pohadali a citila som sa hrozne okvrd, nie osm na taketo situacie stavana : D lebo mna moc veci nedojima, hlavne ludia ma nedojimaju a citlivy chlapec by bol pre mna nocna mora.
ale zas su baby co to maju rady
romantcike komedie z duse nenavidim, pozera ich moja mama, a pozera ich podla mna pre to, aby jej navodili iluziu ze nieco take sa jej este moze niekedy prihodit... a ja mam zas citlivych chlapcov rada, jeden ked sa so mnou vlucil na vlakovej stanici bolo mu do placu, mne sa to vsak pacilo, mozno som prvykrat v zivote mala niekoho komu na mne aspon trocha zalezalo...mam rada citlivych chlapcov, aj darceky, ale pocuvanie romantickej hudby a caste komplimenty by mi vadili, nemyslim to v zlom
tiež som hrozne citlivý. je to skôr nevýhoda. je to vidieť aj tu. plus tiež súhlasím s @11 tak trochu môj prípad. z určitej časti je to aj obraz doby, ktorá takto vychováva.
Ja mam tiez celkom takeho chlapca ako nie ze mi nosi furt darceky ale sem tam mi kupi nieco, ruzu, cokoladu, len tak.....a vobec mi to nevadi skor naopak Jedina nevyhoda je, ze je taky citlivy, ze niektore veci si moc tak zobere...napr. ked ho odbijem abo tak. Ale nikdy by som ho nevymenila.. A ty hlavne bud takym jakym chces byt...malo chlapcov je takych, hlavne v takomto veku
Keďže ja som strašne, niekedy aj prehnane romantická, povedala by som, že to vyžadujem aj od chlapa - nech je aspoň trošku romantickejší, ako ten priemer, ale mne nevadí ani viac, no dobre, ak to veľmi-veľmi preháňa, tak možno nie, ale ja mám strašne rada romantiku Romantických chlapov je málo, a ešte k tomu takých staromódnych gentlemanov, acch...
Takže podľa mňa sa určite nezmeň...ale to je len môj názor
Ty naozaj existuješ? to je úžasné a nemeň sa!!vôbec nie!To je neskutočná vzácnosť v dnešnom svete nevery,klamstva a podvádzania nájsť chlapa,ktorý je takýto Si great
tiež som taký no len to zasa viem aj nepreháňať prežil som si tiež také rozchody, keď som preplakal istý čas ... a je pekné, že existuje aj niekto, kto to vie oceniť viď. @54@55 ect...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
úprimne, never ženám, lebo sú to väčšinou len prázdne reči a ojeby. a nenamotávaj sa na žiadnu lebo ti dokáže že ti za to nestojí. overené
som citlivy a zaroven viem zene dokazat preco a ako ju lubim, ale co je vela, to je vela. neustale komplimenty a neviem co vsetko by ma riadne otravovali
A akože mi hlboko pozeral do očí a podobné veci ked som sa s ním chcela rozísť asi pred rokom tak uplne mu tiekli slzy - bolo to hrozné fakt odpudivé. Nepáčilo sa mi nosiť domov tie darčeky vždy na mňa pozerali ako na debila tak som mu za to raz vynadala a potom prestal len s tými pohladmi a lepením sa na mňa nikdy neprestal a uprimne po čase mi to dosť liezlo na nervy bol to des. A škoda že sa neriadil s tým tvojím"Ak ľúbiš, tak to nielen hovor, ale aj dokáž." pretože tým sa riadim ja a on to nikdy nedokázal - darčeky pre mňa nie sú dôkaz lásky.
ako už spomenula @h8u tak všetkeho veľa škodí, neprispôsobuj sa dnešnej dobe nebuď k*k*t tých je tu už dosť ale fakt to nepreháňaj buď trochu chlap to sa babám páči teda aspoň mne .
ze nie je niekomu trapne oznacit sa za citliveho romantika a potom spicovat cele zenske pokolenie -.-
Romantiku mam rada ale v ramci normy. Mne sa zdalo napriklad strasne romanticke ked som sa opila a boleli ma nohy v lodičkách, a tak ma drahy zobral na ruky a vyniesol ma peso 4 poschodia ku mne domov.
-.-
Mám mnoho kamarátov, ktorí keď sa rozíjdu, tak majú v pppp. A o pár dní sa už usmievavo preczhádzajú za rúčky s nejakou inou. Presne tak, kamarát je doslova jedno hovado, hreší po dievčatách, prdí pri nich, učí sa na štyrky a aj vyjadrovanie nie je na úrovni 18 ročného chlapca. Ale dievčat má koľko chce. Ja mám dievča, som spokojný, ale keď som sa rozchádzal s bývalými, mňa to bolelo a myslím na to, pričom on len mávou rukou, vynadal jej do štetiek ku*iev a išiel za ďalšou. Preto niekedy chcem byť ako on. Aspoň v mladosti.
Ale čo sa stane aj tak v realite ??? (aj pre človeku čo tomu uveri) ? - pôjde do kina aby sa uchlacholil danou predstavou (on/a predsa existuje a bude to raz take) - a v pozadí je zase zárobok pre vyšších. Je to čisto psychologia - špinava psychologia pachana na ludoch za učelom zarobenia na nich ... moja uvaha...
k otázke, ja si tiež myslím, že žiadny extrém nie je dobrý. to, čo robíš je úžasné pre dievča, ak je do teba naozaj zaľúbené a vtedy je to fajn. možno aj to bol práve problém, že si sa ešte od tej prvotnej zaľúbenosti nestihol prepracovať k niečomu triezvejšiemu, vtedy to bolí najviac tiež som exa zahŕňala pozornosťou, pretože som to tak cítila, ale keď mi to robil iný ex, chcelo sa mi vracať, lebo to z mojej strany nefungovalo.
každopádne si myslím, že vekom sa ešte trošku oťukáš, že sa na nič nehráš je fajn, určite ostaň aký si. že veríš v romantickú lásku je podľa mňa super, ja napríklad milujem Disney rozprávky a aj keď nám to s posledným exom celkom nevyšlo, naše stretnutie bolo skoro ako z Popolušky, aj mi občas vravel Cinderella. treba veriť a nenechať sa odradiť pár neúspechmi, tie patria k životu
Veď napr. vo vzťahu si máte byť oporou, a to nie len fyzickou ale hlavne psychickou. To znamená, že ak ona plače mal by si byť schopný ju chápať, a vedieť dávať najavo svoje pocity.
Romantika v telke je väčšinou úplne iná ako tá reálna, a to nehovorím o tých tzv. romantic. komédiách. bléé.
Romantika je napr. že sa chceš pre svoju ženu obetovať, spraviť niečo čo ju teší, hoci ťa to stojí námahu. A to každodenne. Ale ak sa na toto pýtaš tak zrejme ešte nie si pripravený do plnohodnotného vzťahu. To myslím v dobrom. Dozrievanie potrebuje čas... :letim:
tu sú nejaké dobré články k téme, nezabi ma za to, že sa tam spomína Boh :letim:
» www.napokonkrasne.sk/2014/02/skutocn...
» www.delet.sk/zivot-a-judaizm... {"684232758286334":1388638948068916}&action;_type_map={"684232758286334":"og.likes"}&action;_ref_map=[]
ono to chce vyvazenost...vo vsetkom.
ale zas su baby co to maju rady
Takže podľa mňa sa určite nezmeň...ale to je len môj názor
zbožňujem romantických a citlivých chalanov :3
(hej...asi mám tiež napozeraných veľa romantických komédii )