Toto leto som otehotnela s chalanom, ktorého som poznala len 3 mesiace. Zobral to v pohode, vlastne ma celkom vyplašil, pretože hneď začal plánovať našu spoločnú budúcnosť.
Dôležitá informácia- neboli sme vo vzťahu, nakoľko sme sa dohodli po pár týždňoch osobných stretnutí na tom, že zostaneme kamarátmi. Neboli sme do seba zamilovaní. Pár dní po dohode sme ju porušili a náš vzťah nabral fyzický rozmer. Pár dní po tom som odišla naspäť do školy v zahraničí. Keď som zistila, že som tehotná, bola som v 6. týždni. Bola som neskutočne vyplašená, v tom čase som začala brať antidepresíva a bála som sa, že to ublížilo plodu. Zavolala som mu túto novinu a on, ako som už povedala, to zobral úplne v pohode, vlastne sa tešil. Zobral si dovolenku aby prišiel za mnou. 3 dni pred tým ako prišiel som potratila. Bola som v 9. týždni a vinila som sa za to. On tu so mnou zostal pár týždňov ako podpora a znovu sme začali žiť ako pár. Aj keď som sa na to necítila, mala som pocit, že mu to dlžím za to, že som zlyhala. Dohodli sme sa, že stále nie sme do seba zamilovaní a preto nejdeme do vzťahu. Som zmätená. Odkedy som otehotnela ho každým dňom viac a viac milujem. Zažil to niekto? Je to normálne? Ďalšia otázka: lieky, ktoré užívam utlmujú emócie. Môže to byť dôvod prečo sme sa do seba nezamilovali? P.S. On berie tiež podobné lieky. Čo by ste spravili na mojom mieste? Kamarátky mi radia aby som s ním prerušila kontakt a posunula sa ďalej. Ja mám pocit, že sme rodina a stále dúfam, že sa tam niečo zmení a že raz, ked' budeme obaja okej, budeme spolu. Názory? Ďakujem
Počkať, nerozumiem. Najprv píšeš, že ste sa dohodli, že nie ste do seba zamilovaní a potom píšeš, že ho každým dňom viac a viac miluješ. Tak ako to je?
@ladydoga Milujem ho, záleží mi na ňom a chcem aby samu darilo a aby bol šťastný. Nie som do neho zamilovaná, chýba mi tam niečo chemické, motýle v bruchu a tak..
Kamarátky nech vynosila a odrodia za teba...hlupaňe nepočúvaj.. ..tu pomôže len pozitívny príklad ľudí s podobným osudom čo to dali ... Niekoho takého nájdite a požiadaj ich o radu a pomoc .
Podľa mna musíš najprv emocionálne dospieť
Podľa tvojho opisu tam nevidím žiadnu ozajstnú lásku . Len akési naviazanie na človeka s ktorým s prežila prekvapivú/nečakanú situáciu vo svojom živote .
Radiť ti, že či s ním máš ne/pokračovať ďalej si netrúfam, predsa si dospela baba. Ty sama musíš zvážiť .
Ale už len to že sa nad tým zamýšľas a pýtaš druhých nasvedčuje .. veď vieš čo
Možnosť 1: Nemiluješ ho. A naozaj ťa nepriťahuje (ale ako to, že si sa snim dokazala potom vyspať?).
Možnosť2: Miluješ ho, len si nahováraš hlúposti, lebo sa bojíš ísť do vzťahu a niekomu veriť. On ti kývne na všetko čo chceš, lebo on o teba má záujem. Ale viac počúva čo chceš ty, ako keby on na teba naliehal aby ste boli spolu.
Čo robiť?
Sa rozhodni. ... Začnite akože odzačiatku ak sa rozhodneš preňho a bude to fajn. Ale nemôžte sa hrať na nič.
Ak sa rozhodneš uzavrieť tuto kapitolu, tak jednoznačne prerušiť kontakt a keď ,tak ho udržovať iba pasívne.
Daj si čas a poriadne porozmýšľaj, čo k nemu cítiš. Urýchlené rozhodnutia bývajú nebezpečné. Skús sa aktivne zamyslieť nad tým, či je to skutočne láska, či chceš byť po jeho boku alebo je to len nejaké impulzívne naviazanie sa.
Nechápem prečo ti kamarátky radia take hlúposti. Veď sama hovoríš že ho začínaš čím ďalej tým viac milovať. Niekedy začneš mat rada človeka až po čase to je normálne. A zjavne sa ti aj páči fyzicky keď si s nim spala a keď sa tak zobral a hneď za tebou prišiel atd, prečo to neskúsiť? Koľko ľudí by chcela mat tvoju situáciu žeby mali dakoho pri sebe s kým majú šancu niečo mat. Využi to podľa mna a kamarátkam odkaz od Gnomeslayera nech sa pojebu.
No na začiatku prestaňte brat tie lieky na útlm lebo emócie sa skôr či neskôr prevalia... Ako vidíš ľúbi ta aj ty jeho tak prečo tomu bránis a nie si s ním? Skus to... Vieš aka budes šťastná? A aj on lebo pre neho veľa znamenás aj on pre teba... Skúste sa presťahovať do jendehi mesta a bývajte spolu a uvidíte ci ďalej... Hlavne bud s ním lebo keď to neskusis tak budeš smutná a sklamaná lebo si tu šancu co je teraz premarnila... Takže do toho a neboj si a aj on je na vzťah pripravený... A ver ze ta neopustí a bude pri tebe štát lebo mu za to stojíš... Si myslíš prečo ti toleruje to ze sa furt ste kamaráti a potom pár? Lebo je v tom chlapec až po uši a chce byť s tebou... Tak zahd všetko negatívne a pozri sa na to z pozitívneho hladiska.... Skúste to spolu a neskyvajte pred sebou emócie a neberte na to lieky....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Podľa tvojho opisu tam nevidím žiadnu ozajstnú lásku . Len akési naviazanie na človeka s ktorým s prežila prekvapivú/nečakanú situáciu vo svojom živote .
Radiť ti, že či s ním máš ne/pokračovať ďalej si netrúfam, predsa si dospela baba. Ty sama musíš zvážiť .
Ale už len to že sa nad tým zamýšľas a pýtaš druhých nasvedčuje .. veď vieš čo
Možnosť2: Miluješ ho, len si nahováraš hlúposti, lebo sa bojíš ísť do vzťahu a niekomu veriť. On ti kývne na všetko čo chceš, lebo on o teba má záujem. Ale viac počúva čo chceš ty, ako keby on na teba naliehal aby ste boli spolu.
Čo robiť?
Sa rozhodni. ... Začnite akože odzačiatku ak sa rozhodneš preňho a bude to fajn. Ale nemôžte sa hrať na nič.
Ak sa rozhodneš uzavrieť tuto kapitolu, tak jednoznačne prerušiť kontakt a keď ,tak ho udržovať iba pasívne.