Ahojte, chysta sa tento rok niekto z vas do štatov na J1 viza cez vyššie spomenuty program? Hľadam parťaka, nechcem letieť sama. Chcela by som isť z Viedne do Bostonu. V pripade zaujmu pište sem alebo do spravy, dohodli by sme sa na terminoch
@whatsername8 myslis ze je prevdepodobnost ze do bostonu pojde niekto na vymenu ? musis najst teda dve rodiny na vymenua zaujemcu co by siel presne tam.
inac daj ptm vediet ako si tam zijes teba tiez inac laka ju es ej ?
@depropex ale ja hľadam parťaka len na cestu, nie na cele leto prvy krat letim sama, nehovorim, že mam z toho obavy, ale radšej by som šla s niekym. prosto ak ide niekto do Bostonu, nech sa prida, odtiaľ si už crossneme fingers a každy pôjde svojou cestou
no hej, štaty ma lakaju a toto leto ich chcem spoznať trošku viac, prve leto som sa viac-menej len oťukavala (a nakupovala) teraz už zhruba viem, čo a ako
@whatsername8 jj, nevidim dovod preco by si nemala aj ty, v lietadle sa da pokecat so spolusediacim ak je to mlady clovek... a anglicky vies urcite dostatocne na to aby si sa nestratila...
ale nepouzil by som slovo chodievam. Nieje to moja pravidelna cinnost
btw uz ma celkovo serie ze nielen amerika ale vsetko je otvorene najviac studentom. Mladi ludia co maju na vysoke skoly vlastny nazor a uz pracuju mozu ist do pice miesto ameriky, studaci si tam mozu ist aj sunky valat
@whatsername8 hlavne by si to mala brat tak ze je uniest ta mozu aj ked ides na hajzel, dneska je vsetko mozne, ale pravdepodobnost je blizko nule cize jebat na to
vyuzi, ja som uvazoval ze dobre by bolo ist tam a chodit na nejake hodiny EN aby som mal postarane o viza a k tomu ako bonus budem mat papier ze zvladam EN na uz nejakej tej urovni a budem ho realne tak aj ovladat.
@depropex hej...len to vysvetli našim ale už to beru športovo, argumentovala som tym, že už som veľka, viem jazyk a že ak nepôjdem už na začiatku juna, možno nepokryjem naklady, to na nich zabralo moja kamoška totiž za mnou prileti neskôr, lebo ona ma štatnice na konci juna, ja to mam za sebou rychlo
@whatresname8 neviem kod tych viz ale su t obycajne studentske. Mas narok pracovat do urciteho poctu hodin tyzdenne sa mi vidi. Ale ak trafis dobreho zamestnavatela tak tahas 8cky... papier znesie vela a penazenka este viac
neboj nic das vino abo pivco a dobre si pospis a ten jeden abo dva prestupy, to uz zvladnes..ale aj tak sa cudujem, ze nejdes s niekym na cele leto.. lebo na partiu take leto to proste nema - som bol tento rok: check:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
inac daj ptm vediet ako si tam zijes teba tiez inac laka ju es ej ?
no hej, štaty ma lakaju a toto leto ich chcem spoznať trošku viac, prve leto som sa viac-menej len oťukavala (a nakupovala) teraz už zhruba viem, čo a ako
ale nepouzil by som slovo chodievam. Nieje to moja pravidelna cinnost
no s tymi študakmi maš pravdu, preto to chcem ešte využiť, kym som študentka
vyuzi, ja som uvazoval ze dobre by bolo ist tam a chodit na nejake hodiny EN aby som mal postarane o viza a k tomu ako bonus budem mat papier ze zvladam EN na uz nejakej tej urovni a budem ho realne tak aj ovladat.
ktore viza mysliš?