No nebojte sa nejdem vám tu o tom nič písať Len by som potrebovala či neviete kde by som o tom údajnom konci sveta našla nejaký článok v nemčine.... máme o tom niečo doniesť a nikde nič neviem nájsť za každú pomoc vrelá vďaka
počujte ludia newiete či ta basem Taku lasku ma normalne autora basnika alebo to len tak niekto hodil na net?hm pls ak vite kto to napisal tak mi dajte wedet
Pokračuje, že tento prechod bude sprevádzaný globálnou konvergenciou, deštrukciou prostredia, sociálnym chaosom, vojnou a postupnými zmenami Zeme. Bude to zmena, ktorá zmení všetko. Mayskí „strážcovia dní“ sa na 21. december 2012 pozerajú ako na dátum znovuzrodenia, na začiatok sveta takzvaného Piateho slnka.
Pri svojom východe 21. decembra 2012 Slnko po 26-tisíc rokoch opäť vyjde v konjunkcii priesečníka Mliečnej dráhy a roviny ekliptiky, čo sa na oblohe charakterizuje veľkým krížom z hviezd a planét. C. Barrios však hovorí, že pokiaľ ľudia na Zemi dokážu do tohto dátumu vyvolať priaznivý stav a pritom priveľmi nezničia Zem, pozdvihnú sa spolu s ňou na novú, vyššiu úroveň. „Ľudstvo pretrvá, ale bude iné. Hmotné hodnoty sa zmenia a potom budeme mať príležitosť stať sa ľudskejšími,“ vysvetľuje antropológ.
Mimochodom, zhruba 26-tisícové ročné cykly nie sú len výsadou Mayov. Podľa astrologických teórií spôsobuje precesia (dlhodobý periodický pohyb zemskej osi okolo pólu ekliptiky) posun jarného bodu jednotlivými znameniami zvieratníka. Ukončený okruh, teda vystriedanie všetkých dvanástich znamení zverokruhu, sa deje raz za 25 920 rokov. Je to takzvaný platónsky rok. Znamená to, že Zem ostáva v jednom znamení približne 2 160 rokov. Jeho charakteristiku ovplyvňuje dané znamenie.
cize chapem to tak, ze zhruba kazdy mesiac je zem v inom znameni.. kedze znamenia ovplyvnuju cloveka, da sa to vysvetlit aj tak, ze ludia sa pod dlhodobym vplyvom jedneho znamenia asi zmenia.. som zvedavy
@xhtml isla som to sem pisat ja, ale aspon vidim ze konecne niekto ma o tom prehlad
ziadny koniec sveta, iba novy zaciatok... a k tej nemcine... co takto si to prelozit? nie je to az tak zlozite... ak mas na to dost casu
hej, prikladam sa k nazoru, ze to bude nieco ako 'novy zaciatok', je preukazane, ze jednotlive znamenia ovplyvnuju chovanie cloveka. ak je pravda, ze zem ostane v jednom znameni 150 rokov, moze to ludi radikalne zmenit, ak k lepsiemu, bude len dobre..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
@6 @7 ale ja to potrebujem v nemčine...
Pri svojom východe 21. decembra 2012 Slnko po 26-tisíc rokoch opäť vyjde v konjunkcii priesečníka Mliečnej dráhy a roviny ekliptiky, čo sa na oblohe charakterizuje veľkým krížom z hviezd a planét. C. Barrios však hovorí, že pokiaľ ľudia na Zemi dokážu do tohto dátumu vyvolať priaznivý stav a pritom priveľmi nezničia Zem, pozdvihnú sa spolu s ňou na novú, vyššiu úroveň. „Ľudstvo pretrvá, ale bude iné. Hmotné hodnoty sa zmenia a potom budeme mať príležitosť stať sa ľudskejšími,“ vysvetľuje antropológ.
cize chapem to tak, ze zhruba kazdy mesiac je zem v inom znameni.. kedze znamenia ovplyvnuju cloveka, da sa to vysvetlit aj tak, ze ludia sa pod dlhodobym vplyvom jedneho znamenia asi zmenia.. som zvedavy
ziadny koniec sveta, iba novy zaciatok... a k tej nemcine... co takto si to prelozit? nie je to az tak zlozite... ak mas na to dost casu