mne sa to už stalo x krat, zabalil som ju pokvapkanu vodou do mikrot. sačku a zohrial v mikrovlnke, tí chalani za to nemožu, v meste bývaju zapchy a lietadla zatial nemaju..filip
som si hned myslel, ze si to ty zalozil - jednak podla casu vzniku, jednak podla toho, ze to riesi nejaku neprijemnost dnesneho dna a je v tom kusok (mozno umelej) snobskosti
@majo , majko zaspal si dobu už som ho vymenil za BMW ačik, skoro ma tu rozdupali pindami ale ja sa rad zasmejem a kazdemu odpustim, lebo nevedia čo činia a aj to su hoviadka Božie a pizzu nerozvážam a doma , teda vo vile mam dve.....filip
@freedomko , že ťa trapi moje podpisovanie, ja by som sa na tvojom mieste na to vysral, už som to vysvetlil, kde si bola? chábala si tak teraz tu nečvirikaj čvirica z čvirikova........filip
@pubertslatinocelny , a nie si ty nahodov zapraskany FBI, že tak všetko o mne vieš?,, a možem ti povedať, že sa mi pačiš za to, že sa niekto o mna zaujima...filip
nám ju minule pre istotu vôbec nedoniesli... druhý krát nám ju zase totálne presolili a bolo mi z nej zle..... no nič, nabudúce dávam šancu konkurencii :/
ked objednavam pizzu ,spytam sa kolko to bude trvat ,ak donesu neskor ako povedali tak ich troska zvozim, naco hovoria cas ktory nevedia dodrzat, tak nedam ziadny tringelt a druhy krat serem na nich mame tolko pizzeri-iii ze ,ich mozem tolko vyskusat ,a inak ludia vase odpovede napr, zohrejem v mikrovlnke a pod, nenechajte si skakat po hlavach ,vy si platite za tovar ,pokazeny tovar cize studenu pizzu by som hned vratil ,ak chcem pizzu z mikrovlnky tak si kupim v obchode moze sa stat ze to spravia viac krat totiz oni skusaju co im u ludi prejde, a o tom ze su v meste kolony a pod , je blbost on nerozvaza viac ako 2-3objednavky naraz co mu ta pizza nestihne vychladnut, pardon za taky referat ale prave spisujem reklamaciu ohladom auta ,pekny den a hhmm mam chut na pizzu D
neviem, čo by som spravila.... ale na margo toho ma napadlo: včera sme si s priateľom objednali pizzu - dala som si šunkovú a v prílohách zaklikla ananás.... a hádajte čo?... doniesli mi šunkovú pizzu bez ananásu a ešte aj tá šunka bola nejaká divná.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Kebyže sa ospravedlní, povedal by som že v pohode, a zjedol ju.
Po prípade zohrial.
zjem ju studenú
Do neba volajúca blbosť...
@freedomko , že ťa trapi moje podpisovanie, ja by som sa na tvojom mieste na to vysral, už som to vysvetlil, kde si bola? chábala si tak teraz tu nečvirikaj čvirica z čvirikova........filip
pretože zakaždým ma to neskutočne rozosmeje
a prečo máš stara mama take velke zuby???? no prečo asi???
tak už vieš prečo sa podpisujem???
filipko
Nicolle
jasan udy jedenásty..........filip