Vysvetlím: Milujem takmer všetko na tomto svete každý detail a maličkosť prírodu, svoje dievča, snowboarding(@gukol pozná), ďalšie športy, svoju prácu, jedlo vodu, vánok, myšlienky,zdravie, energiu, kolobeh života, techniku, poéziu, hudbu, hviezdy, modrú oblohu...jedným slovom proste Boha.
Absolútne milujem ležať v parku na tráve, cítiť slnečné lúče opierajúce sa do mojich slnečných... a počúvať džavot mojich kamošov To mi absolutne stačí
1. Pokiaľ by niečo také vôbec existovalo, čo neexistuje, tak by určite neumierali nevinný ľudia.. Teraz povieš, že on sa neserie do osudu.. Tak prečo sa niekto narodí do bohatej rodiny a zdravý - pritom to bude maximálny kok*t a niekto do chudobnej rodiny niekde do afriky, pričom by to bol nejaký týpek, čo by každému pomáhal ? Ale nerieš no, nemám rád diskusie, keď viem, že pravdu máme my Nebudem sa na túto temu s tebou ďalej baviť... Ty máš svoju pravdu, ja svoju.
2. Nie je pravda, že väčšina ľudí z tade sú ateisti ?
K tej 1. alebo iný príklad, niekto si 3 roky poctivo stavia dom, príde hurikán a celé to zmätie.. WTF ? Boh sa nudí, poprípade stlačil omylom tlačitko DELETE?
@james144 radšej to nazvime vesmírom a budeme stále hovoriť o tom istom, no ľudia to lepšie prijmú. lebo označenie Boh sa asi automaticky spája s rôznymi náboženstvami a najmä cirkvou a o to už nejde tu.
Bude to znieť divne ale knihy. A to len dobré knihy. Je jedno aký je to žáner. Hlavne že je dobre napísaná. A poéziu. Z nej najme Shakespeara A potom ešte hudbu
milujem unavu po dobre vykonanej praci..vtedy som so sebou uplne spokojna...a este zboznujem lezat len tak na deke,pocuvat pri tom hudbu a opalovat sa...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
99 komentov
punk-rock
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Napríklad jedinečnosť každého človeka.
Zázrak života.
Príroda.
História.
Láska.
Bez irónie.
Fascinuje ma ľudské telo, ľudský mozog a všeobecne biológia.
a ešte... atramentové pero a moju krabicu spomienok
E
T
A
L
L
I
C
A
a self-resonating bass, aj keď si nie som istý či sa to tak volá.
ale prvé čo ma napadlo je môj pes vídam ho už 13 rokov každý deň ale stále žasnem aký je krásny
prečo tu stále dávaš buzerantov
Vysvetlím: Milujem takmer všetko na tomto svete každý detail a maličkosť prírodu, svoje dievča, snowboarding(@gukol pozná), ďalšie športy, svoju prácu, jedlo vodu, vánok, myšlienky,zdravie, energiu, kolobeh života, techniku, poéziu, hudbu, hviezdy, modrú oblohu...jedným slovom proste Boha.
Väčšina s tade sú ateisti
ale k teme ... asi samota
Chorvátsko...západ slnka,príliv,ich nočný život a zmrzlinu =ide ma roztrhať!Tak mi to chýba!
1. Takmer všetci milujú Boha len to o sebe nevedia a ani v neho nemusia veriť
2. Nieje pravda že väčšina ľudí z tade sú ateisti.
1. Pokiaľ by niečo také vôbec existovalo, čo neexistuje, tak by určite neumierali nevinný ľudia.. Teraz povieš, že on sa neserie do osudu.. Tak prečo sa niekto narodí do bohatej rodiny a zdravý - pritom to bude maximálny kok*t a niekto do chudobnej rodiny niekde do afriky, pričom by to bol nejaký týpek, čo by každému pomáhal ? Ale nerieš no, nemám rád diskusie, keď viem, že pravdu máme my Nebudem sa na túto temu s tebou ďalej baviť... Ty máš svoju pravdu, ja svoju.
2. Nie je pravda, že väčšina ľudí z tade sú ateisti ?
Hm, tak sa pozri sem
» www.birdz.sk/forum/je-tu-nie...
fail
K tej 1. alebo iný príklad, niekto si 3 roky poctivo stavia dom, príde hurikán a celé to zmätie.. WTF ? Boh sa nudí, poprípade stlačil omylom tlačitko DELETE?
smiech s priateľmi
pohľad na mesiac
myšlienkové a tvorivé pochody ľudí, kt. obdivujem
európsku architektúru
úžitkový dizajn 20.-40. rokov
laboratórne sklo
niektoré vône všeobecne považované za nepríjemné (prašné mesto po daždi, dezinfekcia v nemocnici, chemikálie a riedidlá, tabak)
1. Martinka
2. svoju posteľ
3. váľanie sa s Martinkom v mojej posteli (nehľadajte v tom nič erotické, fakt sa iba váľame)
@sisska Je úplne jedno ako to kto volá. Obsah veci to nemení.
Jo ak tej ankete » www.birdz.sk/forum/verite-v-...
ale je to irelevantné.
mna momentalne napadlo nieco, co sem nechcem napisat... :p
*západy a východy slnka (ani jeden nikdy neni rovnaký)
*úžasné atmosféry na koncertoch a festivaloch
*dobrá nálada po koncertoch a festivaloch čo dlhšiu dobu vydrží
*byť s kamošmi a neuveriteľne dobre sa zabávať - na mieste nezáleží
*to fascinujúce spojenie medzi skupinou a davom, keď spolu spievajú alebo sa doplňujú v spievaní
@49 @kevin , thumbs
ja milujem funky
hej ale je cenzurovane cize od 15 cize mi nemoze nikto nic prisit
krása okamihu,
zaspávanie pri daždi (uplne naj.)
1. Matejka
2. dobrú hudbu
3.pukance
4.knihy
5.Birdz
6.horúcu sprchu
stačí?