jj tiez mi to preslo hlavou ked som to pisal...prva odpoved sedi na kazdu babu skoro...no ostatne dve, spomenul som si len na svoju prvu babu! a tam to presne tak bolo!!!
@kolini kazda nema exoticke oci...takze pis vseobecne! a pokial viem okrem vynimiek maju exoticke oci (teda tmave cierne alebo tmavohnede oci) len obyvatelia Luniku IX a ich spoluobcania z osad
(joke) ale podla opisu ta tvoja musi byt poriadna kosť!!!
*vyťahovať sa tu môže každý aj neviem kto keby opísal svojho/svoju partnera/ku tak ako ju vidi on kazdy by bol hneď dokonalý och ešte som zabudla na číslo 4 *
@10 uz som tu takmer kazdy den...hovoria mi ze som zabavny clovek a co sa tyka niektorych mojich fór...su sice odveci ale kto vie ten poradi a kto sa mi smeje toho ignorujem
1. na každom ma zaujme niečo iné, resp. všimnem si len chalana, ktorý je najakým spôsobom výnimočný, zaujímavý na prvý pohľad... čiže obvykle si všimnem práve tú vec, čo sa mi na ňom zdá netuctová
2. nepamatám, ale snáď ahoj
3. prišiel mi strašne fascinujúci tým čo hovorí, aké má názory a tak nejako celkovo na mňa zapôsobil natoľko že som sa zaľúbila a potom som ho nejako dokopala k tomu aby sa zaľúbil aj on
@liliana46 dakujem no dufam ze ju tak skoro nestretnem lebo nieje na to cas ani peniaze este si musim zaobstarat auto motorku a plnoooo benzinu @bewka by ti vedela povedat
1. tvár a vlasy. vlastne, to je aj všetko, postava ma nezaujíma, kým je vrámci nejakých noriem a nič mi na nej nebije do očí. niekedy si nepamätám dobre ani výšku ľudí, lebo ma to netrápi.
2. nepamätám si, ale predpokladám, že to bolo "ahoj"
3. myslí sa výzor? asi hej....tak zjavne to jediné, čo ma zaujíma a je to jeden jeden z mála chalanov, o ktorých som si v živote povedala, že sú pekní hneď pri prvom pohľade, keby som slintala, ani by ma to neprekvapilo
1. Jeho vlasy som divná, ale toto si všímam jednoznačne ako prvé a potom oči ach jááj
2. Hmm.. keď sme sa spoznali... mala som asi 12... som sa prisťahovala a zhodou okolností, náš prvý rozhovor v živote sa točil okolo Jar Jar Binksa zo StarWas teraz sa ideme ušťať od smiechu, kedˇmu to pripomeniem
3. Fúú, tak to neviem zrejme to, že sa v Star Warse vyznal SKORO tak dobre ako ja hmm..pamätám, že som o ňom hovorila ako o "jedinej normálnej osobe v tomto meste"
postavu, oblecenie, tvar celkovo, potom oci, usmev.
2. Pamätáš čo ti povedal tvoj/a priateľ/ka ako prvé?
nemam priatela a ten co bol pred tym. tvarim sa ze neexistuje takze aj keby si pamatam co povedal, NEEXISTUJE TO
3. Pamätáš čo ťa ako prvé očarilo na ňom/nej?
- USMEV nehorazne nehorazny uzasny pre ktory by sa dalo vrazdit a sudkyna by ma neposlala do vazenia lebo sama by vrazdila za ten usmev! a potom nehorazne uzasny styl obliekania
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
2.strcila mi jazyk do huby
3.aka je jebačka
...po vztahu snou som uz inu nemal dlhsie ako 3 mesiace
takto sa nejako tvarim ked to citam co si popisal
..kvak..
2. uff.. mal som 14, ked som ju spoznal..chodit som s nou zacal az o 3 oky neskor.. mozno zoznamenie s menami..
3. zprvu asi nic.. a ked tak intelekt..potom sibnutost.. neznost.. citlivost.. spravne zivotne hodnoty
...miau...
jj tiez mi to preslo hlavou ked som to pisal...prva odpoved sedi na kazdu babu skoro...no ostatne dve, spomenul som si len na svoju prvu babu! a tam to presne tak bolo!!!
(joke) ale podla opisu ta tvoja musi byt poriadna kosť!!!
@lacike90 s tebou je sranda mal by si sem castejsie chodit
..kvak..
4.Kde si sa prvá krát stretol/a so svojou láskou?
...miau...
pytas sa co mna na nej uputalo..snad necakas, ze prispevok bude posobit kriticky
2. "Neruším ? "
3. hmmm...celý on
2."Ahoj?"
3. hmmm?
a kde si ho stretla po prvý krát??
...miau...
2. ahoj
3. zmoknuta hlava
2. fuu neviem zoznamoval nas kamarat..asi ahoj
3. VŠETKO komplet
2. asi AHOJ
3. celkovo na mna zaposobil ... aj pohladom... proste celý
nepamätám
ako vedel parádne kresliť
2. ideme tam na autobus
3. on
2 ?? bolo to dávno. nepamätám
3 to aká je
2.nepamatam
3.nepamatam
4.nepamatam
sprosty alkohol..
2.A ty si kto?
3.Úsmev a správanie Nezabudnem ..
2. nepamatám, ale snáď ahoj
3. prišiel mi strašne fascinujúci tým čo hovorí, aké má názory a tak nejako celkovo na mňa zapôsobil natoľko že som sa zaľúbila a potom som ho nejako dokopala k tomu aby sa zaľúbil aj on
2. Dáš si pivo ?
3.jeho kamarát, na ktorého som mala zálusk a vyvinulo sa to úplne inak
čo prosíííím?! ja mám také oči !!! práve si ma urazil
..kvak..
..kvak..
2. ono to nerozpráva... my si rozumieme aj bez slov
3. teraz nepamätám či to boli Michelin-ky alebo Ceaty
2. nepamätám si, ale predpokladám, že to bolo "ahoj"
3. myslí sa výzor? asi hej....tak zjavne to jediné, čo ma zaujíma a je to jeden jeden z mála chalanov, o ktorých som si v živote povedala, že sú pekní hneď pri prvom pohľade, keby som slintala, ani by ma to neprekvapilo
2. To si fakt nepamatam
3. Vedomostny rozhlad. FAKT!
A to pochybujem, ze si bola naozaj na toto vsetko zvedava .
2. Hmm.. keď sme sa spoznali... mala som asi 12... som sa prisťahovala a zhodou okolností, náš prvý rozhovor v živote sa točil okolo Jar Jar Binksa zo StarWas teraz sa ideme ušťať od smiechu, kedˇmu to pripomeniem
3. Fúú, tak to neviem zrejme to, že sa v Star Warse vyznal SKORO tak dobre ako ja hmm..pamätám, že som o ňom hovorila ako o "jedinej normálnej osobe v tomto meste"
2. Predpokladam ze nieco na styl "ahoj"
3. zaluby
2. ahoj
3. vystupovanie
postavu, oblecenie, tvar celkovo, potom oci, usmev.
2. Pamätáš čo ti povedal tvoj/a priateľ/ka ako prvé?
nemam priatela a ten co bol pred tym. tvarim sa ze neexistuje takze aj keby si pamatam co povedal, NEEXISTUJE TO
3. Pamätáš čo ťa ako prvé očarilo na ňom/nej?
- USMEV nehorazne nehorazny uzasny pre ktory by sa dalo vrazdit a sudkyna by ma neposlala do vazenia lebo sama by vrazdila za ten usmev! a potom nehorazne uzasny styl obliekania