presne v takej forme v akej tie jedla pozname dnes.. neviem preco nam to so spolubyvajucou napadlo, velmi dlho sme googlili a aj sme prisli na spravnu odpoved
@antifunebracka ale to už je staré..
podľa mňa to bol rezeň, keďže ten sa dá urobiť iba tak že sa osmaží mäso z jednej, druhej strany. Ale keďže je tam tá bizarna možnosť, tak to bude chlieb vo vajíčku @h8u hovor a nesmej sa na tom, že to riešime
aj ja si myslim ze rezen, lebo rezen je odrezany kus masa a potom tepelne upraveny napr dusenim, vyprazanim, pecenim, opekanim.....a maso sa krajalo podla mna skor ako obaloval chlieb vo vajci
ale zadávateľ otázky nam nezadal v akom formáte rezeň,
rezeň na spôsob aký poznáme teraz (v ceste) alebo bravčovina len tak na oheň hodená, čo pre mňa nie je ani rezeň, ale cigánska
rezeň beriem ako ten v trojobale a ten asi až taký starý nebude, komu by sa chcelo paprať so strúhankou
zatiaľ čo chlieb vo vajíčku je spôsob,, kedy sa aj z nie veľmi čerstvého pečiva dá vytvoriť niečo chutné, a myslím si, že v dobách, keď nebolo jedla nazvyš, to bolo vítané
@antifunebracka lebo nad mandelom nikto nemasturboval, to preto sa o ňom nikde nepíše a pritom urobil pre ľudí oveľa viac ako PW (power white slight_smile: keďže on bol iba figúrka a všetko riešil kaskader. @h8u mne napadlo na um obyčajne orestovane mäso. pri k. @1
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
(dala by som si teraz
@h8u PREČO?
podľa mňa to bol rezeň, keďže ten sa dá urobiť iba tak že sa osmaží mäso z jednej, druhej strany. Ale keďže je tam tá bizarna možnosť, tak to bude chlieb vo vajíčku @h8u hovor a nesmej sa na tom, že to riešime
rezeň na spôsob aký poznáme teraz (v ceste) alebo bravčovina len tak na oheň hodená, čo pre mňa nie je ani rezeň, ale cigánska
zatiaľ čo chlieb vo vajíčku je spôsob,, kedy sa aj z nie veľmi čerstvého pečiva dá vytvoriť niečo chutné, a myslím si, že v dobách, keď nebolo jedla nazvyš, to bolo vítané
(a normálne som naň dostala chuť, ale nemám chlieb ani vajíčko a už sa mi zohrieva iná večera
Máš aj bližšie časové údaje?
@littlesecret69 este som to nikde nevidel:?:
@h8u mne napadlo na um obyčajne orestovane mäso. pri k. @1