nájt, oprava!, nie dinosauria, ale archaesauria... ste mali zoo, či si si teraz robil prču?
no tužidlo, možno ty si sa zmutoval z cicavcov a si spätne vtákom, deraina to síce napísala katastrofálnym štýlom, ale má bližšie k pochopeniu, a to vám tak učiteľka vysvetľovala?
a tá otázka je blbo sformulovaná, obyčajná prkotina, ale vidím, že je stále vo forme, v minulosti sa s ňou hrali vedci, dnes sa to posunulo na nižšie vekové kategórie
tá otázka bola smerovaná deriane, mala som dať odsek nový ľebo je to fakt apokalyptická proklamácia darwin by dostal elektrický šok a Huxley by brechal o dušu
Najprv boli morske zivocichy co by teoreticky znamenalo ze prva bola sliepka.. A aby som nezabudla na krestanov on uz tvoril zvieratka takze v tom pripade by to bola tiez sliepka
moznost vajce je nespravna, pretoze vajce musi vysedet sliepka a ako ked este neexistuje?ostava moznost sliepka .ak zvolime Tiuto moznost, znamena toze nekdo musel stvorit oplodnenu sliepku a ten niekdo bol Boh alebo ina vyssia sila. tymto nechcem povedat ze som veriaci. ak boh naozaj existuje,Potom je unudeny,lahostajny.
podla evolucnej teorie vajce... no ve druhy sa vyvyjau ak sa nejako zmutuje a ma charkteristicke crty cize prvym jedincom noveho druhu je oplodnene vajko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
@2 klik na graf
a este dodavam napiste aj preco si myslite co bolo skor
Hej, sliepka vznikla mutáciou cicavcov
to určite
To som fakt zvedavý ako evolučnou teóriou mohla vzniknúť najskôr sliepka ...
Tá akože bola z čoho?
no tužidlo, možno ty si sa zmutoval z cicavcov a si spätne vtákom, deraina to síce napísala katastrofálnym štýlom, ale má bližšie k pochopeniu, a to vám tak učiteľka vysvetľovala?
a tá otázka je blbo sformulovaná, obyčajná prkotina, ale vidím, že je stále vo forme, v minulosti sa s ňou hrali vedci, dnes sa to posunulo na nižšie vekové kategórie
mami, mami, a ťo boľo skoľ? vajko aľebo sľjepka?
A to kua dlho čakám na to, kým mi niekto vysvetlí ako mohla byť prvá sliepka ... A zatiaľ som sa nedočkal
som sa z nich prejedol a to som ich zjedol len pár ...
Vajce môže vysedieť ľubovoľný vták
trosku logiky do toho nie...
Hej, tomuto sa teda vraví logika
@35
Síce pekne povedané, ale boh akože najskôr stvoril zvieratá až potom Evu ...