no práve som si to krásne vyriešila, lebo som docestovala busom, pošoferila si chvíľku a išla doma spať a spala som dostatočne dlho aby som zaspala do kostola, takže verím, že večer dostanem auto s tým že si mám ísť nahradiť kostol a pôjdem voľákde do mesta a ešte predtým asi aj na cintorín sa skočí.
nič, budem celý deň čakať kým sa mi ozve 1 osoba a potom ju pošlem dopiče a strašne sa nato teším meh. a možno medzitým pôjdem na hroby. a ešte budem preklínať tuto existenciu
ráno som si mierne posmutkovala, vypila kávu, zapálila tri cigy. teraz sa idem hrať s čávom badminton, a poleňošiť si na slniečku v Medickej, pravdepodobne si potom budem čítať Odviate vetrom a keď ma chytí ten správny feeling, začnem robiť o tom sočku, o piatej mám byť v robote a po robote? hmmm. skúsim presvedčiť čáva, aby sme sa šli niekam opiť. alebo aby sme aspoň skočili niekam do mesta, lebo ak budú tieto prázdniny takto pokračovať, tak budem mať fakt pocit, že sú to len PRÁZDNE dni.
pojdem do prace pre vykaz a do byvalej prace vyzobrat prachy, potom do cpsky pisat nejake seminarky a na vecer sa prejst na cintorin a zapalit aspon niekomu random, kedze tuto v brne nikoho nemam. a potom zase do noci cps
ráno som dala vyprať veci, dala sa dokopy, idem s kamarátmi na obed, potom si vyzdvihnúť objednávku, dobiť si kredit, ísť liezť na horo stenu a večer sa asi učiť
Pracovať a ísť na nákup potravín, zajtra pracovať a ísť na drink s dvoma kamarátmi večer a cez týždeň pracovať pracovať a pracovať, lebo je toho akosi veľa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
@lawey s tortou?
mňaam
a teda vôbec sa mi nechce ale nemám na výber
Ale zatiaľ si tu pozerám makeup videá, skáčem, spievam si a je mi supr.
Neviem, na cintoríne som už bola, asi pôjdem na spevokol a budem jesť veľa. Večer by som mohla dočítať knihu a nalakovať si nechty.